Ако обичате да скролвате из новините за родни звезди и

...
Ако обичате да скролвате из новините за родни звезди и
Коментари Харесай

Звездна размяна: Фотографът Коко Кръстев пред обектива

Ако обичате да превъртате из новините за родни звезди и известни персони, сигурно спирате взор и върху фотосите им. Може и да не си давате сметка, само че сред всички тях има нещо общо и това е името на фотографа, което стои зад едни от най-хубавите фотоси на хора от разнообразни области на живота в България. От актьори до спортисти, от модели до политици - фотографиите, дело на Коко Кръстев, са толкоз положителни, че няма по какъв начин да объркате създателя им.

Много хора го дефинират като най-хубавия фешън фотограф на България, само че истината е, че той не може да бъде дипломиран с изрази по шаблон. Постарахме се да хванем надарения Коко сред два уговорката и му зададохме няколко въпроса за това по какъв начин минава денят му, кои са обичаните му пътешествия и по какъв начин намира сила да прави всичко, с което се е захванал. И най-много – помолихме го да разяснява клишетата, обвиващи специалността на фотографите, започвайки от първото и най-мащабното:

Фотоапаратът в действителност ли е най-съществен?

Фотоапаратът е средството, споделя Коко, само че магията на красивата фотография е резултат от цялост на доста разнообразни неща, признава той. А ние се съгласяваме на часа, тъй като сме се виждали какви ги вършим с един уред в ръка – нямаш ли уменията и гения, по-добре да не показваш фотографията на доста хора...

Фотографите постоянно ли закъсняват?

Това е извънредно публикуван мит за фотографите, само че Коко Кръстев изрично декларира, че не се отнася за него. Или най-малко не всякога.

 d Net Info

Има ли фотогенични и нефотогенични хора?

Това е безусловно погрешно и обичам в работата си да оборвам хората, когато дойдат и ми кажат „ Аз не съм фотогеничен. “

Това декларира Коко и добавя, че това опровергаване му доставя голямо наслаждение.

Три секрети от живота на фотографа

Тайна 1: Любимото място за отмора на Коко е... почивката с обичаните хора, което той дефинира като най-важния фактор. Е, в случай че някой каже Малдиви, той няма да възрази!

Тайна 2: Нещото, без което той не може заран, без значение къде се разсънва, е кафето. „ Най-новото и хубаво кафе на е нещото, без което заран не мога “, признава фотографът, и това е изцяло разбираемо, тъй като е същинска изненада за ценителите на тази напитка.

Новата лимитирана серия е прелъщение за сетивата и на най-взискателните ценители на кафето. Това е премиум кафе със селектиран генезис, като тазгодишната комбинация от най-висококачествени 100% Арабика зърна от Коста Рика притегля вниманието (и го задържа!) с съвършено уравновесените си, нежни нотки на карамел и възхитителната си кремообразна текстура.

Нищо чудно, че Коко не може без чаша от това кафе заран. С няколко капки мляко, несъмнено!

Тайна 3 е отредена за местата по света, които Коко е посетил по отношение на работата си. Малко загадъчно той разкрива, че е снимал на доста места, само че има и доста други, на които желае да отиде.

Само му подсещаме да не не помни да си вземе кафето, когато потегля, и му пожелаваме прелестно изкарване и доста професионални провокации, които да преодолява!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР