Ако нямате все още домашна котка, дали вече не е

...
Ако нямате все още домашна котка, дали вече не е
Коментари Харесай

Открий какво коте си според зодията ти

Ако нямате към момента домашна котка, дали към този момент не е време да си вземете една? Спрямо кучетата са много по-лесни за гледане, а своенравната им природа cudesно подхожда на женската. Хайде, вземете си едно другарче, което да споделя капризите, сълзите и усмивките. И няма потребност да се чудите каква да бъде породата на котката - оставете това на хороскопът да ви каже.
Стрелец
Рия котка. Понеже обичате срещите с нови хора и визитите на нови места, няма да имате проблем за намирането на " бавачка " до момента в който пътешествате. Рижите котки се схващат със всички и по никакъв начин не харесват да бъдат на едно място.
Везни
Котка с черно-бяла багра. Отнема ви цяла безкрайност, с цел да вземете някакво значимо решение за каквото и да било. Но черно-бялата котка има всичко, което желаете: извънредно елегантна, общителна и не на последно място умна!
Водолей 
Персийка. тъкмо както представителките на този зодиакален знак, персийките са любвеобилни и земни. За ваше утешение, котките от тази порода не мрънкат непрестанно за внимание, което изцяло устройва вашия свободомислещ темперамент.
Риби
Многоцветна европейска котка. Вие сте изобретателна и прочувствена натура. А тези котки са с ясно самостоятелен темперамент - в един миг кротичко поспива в скута ви, а в другия хвърчи бясно из целия дом. Точно за това ви е нужна тази порода -  с цел да ви откъсва от дълбоките ви и от време на време депресивни мисли.
Лъв
Бенгалска котка естествено! Вие сте безстрашна, храбра и обичаща светлините на прожекторите. За това имате потребност от котка, която извън на наподобява свирепа, само че от вътрешната страна да бъде сладка като ябълков къс.
Рак
Мейн кун. Раците изпитват голяма обвързаност и обич към фамилията, а котките от тази порода са считани за едни от най-любвеобилните и добродушни породи. Въпреки, че имат огромни размери, този добросърдечен " исполин " ще успее да стопли сърцето ви.
Телец
Регдол. Въпреки че сте смели и с темперамент на непукист, имате и своята сензитивна страна. Също по този начин притежавате натъртено око за стилното и красивото в живота. Породата Регдол е чудесна за вас - като се изключи че наподобява луксозно, тя е доста послушна и е податлива на дресировки. А Телците обичат да го слушат!
Овен
 Защо се провалят връзките ти съгласно зодията Защо се провалят връзките ти съгласно зодията
Тъжно е, само че е безспорен факт - всеки от нас си има тресчици за дялане, както се споделя. Единственото нещо, което всеки може да направи самичък...
Сиамка. Жените от тази зодия най-вече са запалянковци и темперамент правещ усещане, за това им би трябвало една прелестна, само че и своенравна сиамска котка. Тези пухкавели са доста отзивчиви и обичат да " беседват " със своя собственик.
Скорпион
Руса синя котка. Никой не би желал да ядеше жена Скорпион или да съобщи нейното доверие, тъй като ще има неприятни последици. Но в случай че изключим рисковите случай, Скорпионките през останалото време са умерено натури. В миг на яд, единственото, което им би трябвало е тъкмо тази гушкава котка, която да прегърнат. 
Козирог
Черна котка. Тези котки нито са страшни, нито носят неприятен шанс. Но все пак, суеверията карат огромна част от хората да ги отбягват. Но представителките на тази зодия са крепко стъпили на земята с двата крайници и изобщо не имат вяра в бабините деветини. Черната котка ще им бъде правилна приятелка, когато са в тъмно въодушевление.
 4-те зодии, които са прекомерно докачливи и елементарно се наскърбяват 4-те зодии, които са прекомерно докачливи и елементарно се наскърбяват
Представителите на  тези 4 зодиакални знака имат всичко друго, само че не и възприятие за комизъм. Те елементарно се наскърбяват и нараняват и в никакъв случай...
Дева
Китайска безкосмена котка. Девите обичат всичко да се случва по техните правила, изключително в случай че става въпрос за домакинска работа. Така че, с таз котка без косми няма по какъв начин да се тормозят за реда и чистотата в къщи. Ще получат с нея занимания и обич, минус предизвикващите алергии и цапащи косми.
Близнаци
Котка с хетерохромия. Това е положение, при което единия ирис на окото е друг от другия. Понеже дамите Близнаци не си падат по тривиални и скучни работи, едно такова животно ще им се понрави доста. 
Така че, в случай че към момента нямате котка, замислете се дали да не си вземете една. Сериозно!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР