Ако нямаме 22 закона, приети до края на годината, губим

...
Ако нямаме 22 закона, приети до края на годината, губим
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако не приемем 22 закона до края на годината, губим 22 млрд. лв.

Ако нямаме 22 закона, признати до края на годината, губим и стопираме 20 милиарда лв. европейски средства за българската стопанска система, сподели във Велико Търново министър председателят Кирил Петков. Той уточни, че сега е значима актуализацията на пенсиите, която не се случва, младите фамилии не получават спомагателни данъчни облекчения, не престават равнищата на високите цени, би трябвало да продължи газовата диверсификация, есента още веднъж може да има коронавирус вълна.

Ако в този миг влезем в поредност от избори, би било в действителност пагубно и загуба на историческо време, акцентира Петков. Всеки би трябвало да си даде сметка за какво е в Народното събрание и каква е неговата отговорност. Целта ни е да имаме 121 депутати и аз благодаря на тези депутати и на Радостин Василев.

" Никой от тях да не стопира промяната в правосъдната система, никой да не стопира смяната в Антикорупционната комисия, да може да приемем бюджет. И в действителност това, което видяхме през вчерашния ден, и аз в действителност благодаря за смелостта на тези депутати и на Радостин Василев, е, че те споделиха: " Нашата преданост е към България и ние няма да допуснем замяна на концепциите, които ни бяха обещани ", сподели министър председателят.

На въпрос за записа на диалог на Радостин Василев с народен представител от Има Такъв Народ, публикуван през вчерашния ден от " ИТН ", Петков уточни, че единствено по себе си е долно и няма да го разяснява.

В музей " Възраждане и Учредително заседание " министър председателят Кирил Петков се срещна с 10-годишната Александра Стефанова, която преди месец му е изпратила писмо, в което показва, че желае да се запознае с него, защото фантазията й е да се занимава с политика и като порасне да стане министър-председател.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР