Ако някой знае как да открадне шоуто, това е Блейк

...
Ако някой знае как да открадне шоуто, това е Блейк
Коментари Харесай

Да се трансформираш като пеперуда: Блейк Лайвли събра всички погледи на МЕТ гала

Ако някой знае по какъв начин да открадне шоуто, това е Блейк Лайвли!

Лайвли, която е съпредседател на тазгодишната МЕТ церемония дружно със брачна половинка си Райън Рейнолдс, възпламени аления килим с идването си в понеделник вечерта.

Облечена с невероятна рокля в меден цвят на Atelier Versace , Лайвли и нейните асистенти направиха неочакванa промяна тъкмо по средата на килима.

Нейната рокля, украсена с огромна панделка, се трансформира в синя сензация, до момента в който асистентите ѝ помагаха да я „ разопаковат “ на аления килим.

„ Пристигнах в мед и по-късно, също като класическата архитектура на Ню Йорк, патинирах “, показа актрисата за своето показване.

Наподобяваща емблематични забележителности на Ню Йорк като Емпайър Стейт Билдинг, роклята беше допълнена с корона със седем шипа, загатваща за Статуята на свободата.
 Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ церемония  Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ церемония  Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ церемония  Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ церемония
Звездата от сериала „ Клюкарката “ разкри оше, че тазгодишното събитие е „ изключително изнервящо “. „ Като един от домакините, в действителност усещах, че би трябвало да дам най-хубавото от себе си “, сподели Лайвли.

Реакцията на брачна половинка ѝ Райън Рейнолдс също беше уловен от камерите - артистът наблюдаваше в профил трансформацията на брачната половинка си с голяма усмивка и удивление в очите.

Тазгодишната тематика на МЕТ церемония беше „ В Америка: Антология на модата “ , само че Лайвли сложи собствен личен поврат, като показа Ню Йорк и се концентрира върху „ архитектурата, а освен върху модата “.

 Блейк Лайвли МЕТ церемония Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР