Ако някой ви каже, че не вярва в любовта, знайте,

...
Ако някой ви каже, че не вярва в любовта, знайте,
Коментари Харесай

Още не си срещнал истинската любов? Ето какво казва хороскопа

Ако някой ви каже, че не има вяра в любовта, знайте, че лъже. Всеки копнее да откри своята половинка, само че от време на време доста от нас биват засегнати. Това ги обезкуражава и заличава вярата им в любовта.
Ако и вие още не сте срещнали огромната и същинска обич, знайте, че има причина за това. Астролозите акцентират, че и тук Звездите оказват въздействие. Нека повдигнем завесите на любовния живот при всяка зодия.
Ето какво би трябвало да знаете, в случай че още не сте срещнали любовта:
Овен
Проблемите ви в любовта се дължат на прекомерно властния ви темперамент. Вие обичате да контролирате индивида до вас, да се налагате, а и също по този начин сте доста ревностни. С този манталитет мъчно ще задържите огромната обич.
Телец
Интересът ви към противоположния пол угасва доста бързо. Дори и да сте срещнали към този момент огромната обич, има риск да не си давате сметка за това. Просто сте прекомерно фокусирани в други неща и пренебрегвате най-големия си обожател.
Близнаци
Характерът ви е прекомерно сложен. Много елементарно променяте желанията си, а непредвидимото ви въодушевление не може да се търпи от всеки. Голямата обич ще пристигна, когато се научите да контролирате нервите си и да държите на това, което сте споделили по-рано.
Рак
Вие сте наивни, всеотдайни и се раздавате прекомерно доста. Искате да осигурите всичко на колегата си, само че в последна сметка го разглезвате и той губи интерес към вас. Така се оказвате с разрушено сърце и напразни илюзии.
Лъв
Голямата обич ще пристигна при вас, когато излезете от облика на приключен лакомец. Мислите главно за себе си, само че една връзка мъчно може да просъществува без взаимни взаимни отстъпки и помощ. Трябва да се научите да работите в екип и да слагате любовта преди всичко, а не егото си.
Дева
Вие сте прекомерно претенциозни и сериозни. Имате големи условия към своите фенове. Дори и да се появи сериозен претендент за ваш сътрудник, съзнателно го поставяте пред голям брой тествания.
Везни
Вашият проблем е, че гледате прекалено много към предишното и моментите, в които са ви наранявали. Дори и да се завърти нов обожател към вас, вие го отблъсквате с разкази за някогашни и любовни несполуки. Човек остава с чувството, че не сте претърпели предходните си изгори и още мислите за тях.
 Как да намерите любовта съгласно зодиакалния си знак Как да намерите любовта съгласно зодиакалния си знак
Взаимната обич оказва помощ на човек да стане по-добър. Мнозина обаче мъчно намират сродна душа и изпитват това възприятие. Разчитайки на хара...
Скорпион
Вие сте доста избухливи, властни и буйни. Връзката с вас е прочувствена, само че и доста изтощителна. Дори и да ви обичат с цялото си сърце, феновете ви избират да стоят на разстояние, защото се плашат от вашето държание.
Стрелец
Вие сте човек, който обича приключенията и разнообразието. Сами приключвате връзките си, в случай че усетите, че ви задушават или изискват прекалено много старания. Ще срещнете огромната обич, когато откриете различен човек, който е със същия авантюристичен дух като вас и ви дава цялостна независимост.
Козирог
 Любовно предсказване за всяка зодия през март (Част 2) Любовно предсказване за всяка зодия през март (Част 2)
" Ако обичате двама души едновременно, изберете втория. Ако сте обичали първия задоволително, то втори е нямало да има! " - Джони Д...
Плашите срещуположния пол с шегите и подигравките си. Усмихвайте се по-често и бъдете по-вежливи. Любовта ще почука и на вашата врата, само че се научете да давате късмет на своите фенове. Не бъдете крайни и заядливи. И вие не сте съвършени.
Водолей
Ако любовта още не е пристигнала при вас, това е по този начин, тъй като вие сами не сте я повикали. Били сте прекомерно заети да купонясвате някъде с другари или да се вихрите на рок концерт. За да се появи точният човек, би трябвало да се огледате за него. Може би той е тъкмо до вас в този миг.
Риби
Любовта не идва, тъй като не умеете да преценявате вярно хората. Сами се впускате във връзки с персони, с които нямате общо бъдеще. А по-късно страдате и месеци наред си ближете раните. Научете се да пресявате по-правилно своите претенденти.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР