Ако някой не знае, Annihilator е траш банда от втория

...
Ако някой не знае, Annihilator е траш банда от втория
Коментари Харесай

Новият Annihilator поглъща времето и връща в 1990-те

Ако някой не знае, Annihilator е траш тайфа от " втория етаж " на този род - тъкмо под върха, на който индиферентно дремят сфинксовете " Металика ", " Мегадет ", " Слеър " и " Антракс ".

Всъщност зад името на тази тайфа, оцеляваща героично от далечната 1984 година, се крие една персона - Джеф Уотърс. Той е китарист, продуцент, само че най-много композитор на ужасно разпознаваемите и " музикантски " 18 албума. Както и, несъмнено... егоцентрик.

Осемнадесетият Metal II излезе единствено преди дни- той е правоприемник и модифицирано издание на Metal от 2007 година А ето смазващата версия на Chasing the High:

Забележително е, че лудият Джеф този път е поверил микрофона на артиста Стю Блок, който... но единствено по какъв начин звучи като Фил Анселмо, а?!



Има ария (по-горе), записана с починалия Алекси Лайхо, друга с Уили Адлер от Lamb of God, има с Анжела Госов от Arch Enemy и още куп звезди, главно от канадската, само че и от скандинавската сцена. Интересни са, безусловно прочетете повече, в случай че някои от тях не са ви известни.

Има и кавър в памет на Еди ван Хален:



Повечето колаборации са с китаристи и по тази причина в този албум вият страшни сола, а да изсвириш Ван Хален въобще не е предизвикателство за звездите вътре...

А това, че Дейв Ломбардо блъска барабаните в тази продукция може да се съпостави единствено с първокласен батерия с 3 пъти по-силен " стартов ток " от този на елементарните акумулатори.

Целия албум може да.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР