Ако някой Близнак Ви е обещал нещо, не се надявайте

...
Ако някой Близнак Ви е обещал нещо, не се надявайте
Коментари Харесай

Това е най-двуличната зодия - пазете се от нея!

Ако някой Близнак Ви е заречен нещо, не се надявайте прекомерно доста, защото при тях възприятието за отговорност е най-често сведено до нула.

Те могат с часове да се възхищаваме на едно нещо, а в главата да мислят нещо напълно противоположно.
 Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 18-22 ОКТОМВРИ Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 18-22 ОКТОМВРИ
СКОРПИОН Е, сигурно няма от какво да се притеснявате, когато става въпрос за обич и семейство, само че всичко останало е из цялата в...

Знаят да бъдат толкоз огромни манипулатори, а по-късно с часове се възхищават на операциите и лъжите си.

Често стартират нещата и ги оставят в същия момент, когато се притеснят, без значение дали са приключени или не.

Ако желаете да ги държите надалеч от себе си, единствено им кажете, че имате съществени планове по отношение на тях и че мислите за брак и деца. Това ще ги накара да изчезнат за момент.
 Астролозите предизвестяват: Това са 5-те най-опасни дни през ОКТОМВРИ! Астролозите предизвестяват: Това са 5-те най-опасни дни през ОКТОМВРИ!
Октомври крие в себе си 5 сериозни дни и до момента в който някои към този момент може да са минали, можете да си извършите равносметка и да предвидите рисково...

Въпреки това и макар всички " неприятни " характерности те са страхотни другари, които знаят по какъв начин да бъдат правилни на околните хора и да бъдат тяхна поддръжка в моментите, когато е най-трудно.

Трудно се влюбват и още по-трудно дават доверието си на някого, само че откакто се появи някой подобен, те стават най-лоялните сътрудници, които съществуват в зодиака.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР