Ако някога сте се чудили кой член на кралското семейство

...
Ако някога сте се чудили кой член на кралското семейство
Коментари Харесай

Принц Уилям „най-романтичният крал“, който „отива всичко над и отвъд“, казва бившият кралски иконом

Ако в миналото сте се чудили кой член на кралското семейство е „ най-романтичният “, тогава мистерията най-сетне е разгадана.

Бивш кралски иконом разкри, че от всички членове на кралското семейство принц Уилям е този, който евентуално ще направи всичко допустимо на Свети Валентин, с цел да покаже признателността си към брачната половинка си Кейт, и че той обръща съществено внимание даже на най-малките елементи, когато възнамерява сантиментален жест.

Особено след здравословните проблеми, с които Кейт се сблъсква през последните седмици, някогашният иконом чака, че Уилям евентуално ще даде всичко от себе си този Свети Валентин, без да пести средства, с цел да подсигурява, че тя се усеща „ значима и ценена “.

Бившият иконом Грант Харолд е работил за Чарлз и Камила в продължение на седем години, а също по този начин е работил за починалата кралица Елизабет и принц Филип. Той разкри, до момента в който говореше от името на Слинго, че по време на мандата си в кралското домакинство той откри, че Уилям е същински „ романтик по д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР