Ако някога сте притежавали куче, котка или дори папагал, има

...
Ако някога сте притежавали куче, котка или дори папагал, има
Коментари Харесай

Има ли самоучастие от $0 за застраховка за домашни любимци?

Ако в миналото сте имали куче, котка или даже папагал, има възможност да знаете тъкмо по какъв начин притежаването на домакински любим носи неизмерима наслада и другарство в живота ни. В края на краищата, какво по-хубаво от това да имаш окосмен най-хубав другар – подобен, който да стои до теб във всички случаи (и е извънредно благополучен да те види, когато минеш през вратата)?

Но до момента в който имаш домакински любим във вашето домакинство е необикновено възнаграждаващ, само че също по този начин идва с отговорности и разноски. Точно като хората, домашните любимци могат да се сблъскат със здравословни проблеми и злополуки, които изискват здравна помощ - и тези типове разноски могат да се натрупат бързо, изключително в случай че плащате от джоба си.

За да оказват помощ при ръководството на тези непредвидени разноски, доста притежатели на домашни любимци се обръщат към застраховка за домашни любимци. И един постоянно срещан въпрос, който поражда по време на търсенето на лавица, е дали има алтернатива за приспадане от $0 за застраховка за домашни любимци. И по този начин, има ли застрахователни полици за домашни любимци с варианти за нулево приспадане? Ето какво би трябвало да знаете.

Открийте най-хубавите си варианти за застраховка за домашни любимци тук.

Разбиране на самоучастието в застраховката за домашни любимци

Сараншизата в застраховката за домашни любимци е сумата, която би трябвало да платите от джоба си, преди вашето застрахователно покритие да влезе в деяние. Работи сходно на франшизите в проектите за здравно обезпечаване. След като извършите сумата за самоучастие, застрахователната компания ще ви възвърне част или всички възможни ветеринарни разноски, които следват, според от изискванията на вашата лавица. и може да доближи до няколкостотин $ за някои полици. Това сподели, че нормално имате избор във връзка с вашето приспадане - и колкото по-ниско е приспадането, толкоз по-малко ще би трябвало да платите, преди вашата застраховка да стартира да покрива разноските. Полиците с по-ниски самоучастие обаче постоянно идват с по-високи месечни награди в подмяна.

Започнете да проучвате вариантите за застрахователна лавица за вашия домакински любим тук.

Има ли самоучастие от $0 за застраховка за домашни любимци?

Въпреки че има снабдители на застраховки за домашни любимци, които оферират ниски самоучастие, концепцията за самоучастие от $0 за застраховка за домашни любимци е релативно рядка. Повечето застрахователни компании изискват известно равнище на шерване на разноските от притежателя на домашни любимци, с цел да поддържат наградите рационални и да предотвратят корист със застрахователната система.

Въпреки това може да има изключения. Някои снабдители на застраховки за домашни любимци могат да оферират проекти с приспадане от $0, само че те нормално са част от цялостни и скъпи полици. Ще би трябвало деликатно да прецените дали подобен проект има финансов смисъл за вас и вашия домакински любим. Не забравяйте, че наградите за лавица с 0 Щатски долар самоучастие могат да бъдат доста по-високи от тези за проекти с по-високи самоучастие, тъй че ще би трябвало да се уверите, че дава отговор на бюджета ви — и има смисъл от финансова позиция — в случай че имате опцията да поемете по този път. < /p>

Фактори, които би трябвало да имате поради при избора на самоучастие за застраховка за домашни любимци

Има няколко фактора, които може да вземете поради като част от процеса за избор на самоучастие за застраховка за домашни любимци, в това число: 

Бюджет: Помислете за месечния си бюджет и какъв брой умерено можете да си позволите да платите за застраховка за домашни любимци. Докато по-ниските франшизи понижават първичните ви разноски от джоба ви, те постоянно водят до по-високи месечни награди.
Въпреки това ще би трябвало да можете да си позволите да платите самоучастието, в случай че нещо се случи с вашия домакински любим, тъй че се уверете, че цената на полицата и самоучастието подхождат на цялостното ви финансово положение. Здравето на домашния любим: Оценете цялостното здраве на вашия домакински любим и евентуалните медицински потребности. Ако вашият домакински любим е млад и здрав, може да сте в положение да изберете проект с по-високо приспадане, защото е по-малко евентуално да имате чести ветеринарни сметки. Ако породата на вашия домакински любим е склонна да има доста здравословни проблеми, може да си коства да обмислите лавица с по-ниска самоучастие — даже при по-висока цена. Толерантност към риск: Оценете своята приемливост към финансов риск. По-ниското самоучастие обезпечава по-голяма финансова сигурност при положение на неотложност, само че има цена под формата на по-високи награди.
Трябва също по този начин да сте сигурни, че изгодите надвишават разноските, в случай че купувате лавица с ниска самоучастие, даже в случай че можете да си го позволите. Разгледайте деликатно покритието, изключенията и изискванията, с цел да определите дали самоучастие за застраховка за домашни любимци от $0 (или ниско самоучастие) си коства спомагателните разноски. В някои случаи може да сте по-добре с по-висока самоучастие. Възраст на домашния любим: По-възрастните домашни любимци може да имат повече медицински потребности, тъй че може да помислите за по-ниска самоучастие, в случай че имате възрастен домакински любим. Въпреки това застраховката за домашни любимци за по-възрастни кучета или домашни любимци нормално коства повече заради по-високия риск от обезпечаване на застаряващ домакински любим, тъй че вземете поради и това. Това е една от аргументите, заради които има смисъл да закупите лавица, когато вашият домакински любим е млад и здрав в множеството случаи. Нужди от покритие: Определете равнището на покритие, от което се нуждаете. Някои притежатели на домашни любимци избират главен проект, който покрива единствено огромни злополуки и болести, до момента в който други избират по-всеобхватно покритие, което може да пристигна с по-ниска самоучастие.

Изводът

Докато концепцията за $0 приспадане за застраховка за домашни любимци е рядко, значимо е да се разбере, че има разнообразни варианти за приспадане, налични за притежателите на домашни любимци. Правилното приспадане за вас нормално ще зависи от вашия бюджет, здравето на вашия домакински любим и вашето равнище на комфорт с риск. Внимателно преценете потребностите си, сравнете полици от разнообразни снабдители и се консултирайте с вашия ветеринарен доктор, с цел да определите най-хубавия проект за застраховка за домашни любимци за вашия окосмен сателит. В последна сметка задачата на застраховката за домашни любимци е да обезпечи финансово успокоение и да подсигурява, че вашият домакински любим получава грижите, от които се нуждае, когато това е най-важно.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР