Ако някога сте имали връзка със Скорпион, тогава знаете, че

...
Ако някога сте имали връзка със Скорпион, тогава знаете, че
Коментари Харесай

14 горчиви истини за Скорпиона. Е, Скорпиони, готови ли сте?

Ако в миналото сте имали връзка със Скорпион, тогава знаете, че е нещо елементарно и мъчно по едно и също време. И получавате доста повече, в сравнение с спредставители на други зодии. Като един от водните знаци, Скорпионът има доста дълбока, морска персона.

И сходно на водата, той е доста елементарно изложен на разнообразни фактори на околната среда. Често е невероятно въобще да се разбере какво се случва вътре в него. Като ярка и енергична персона, Скорпионът може да ви даде най-лошите или най-хубавите мемоари в живота ви. А какви ще са те – зависи от държанието ви.

Смята се, че Скорпионът е най-сексуалната зодия измежду всички. Влияят се от Марс и Плутон. Но колкото и прелестни да са тези хора, построяването на връзки с тях не е елементарно. Ако сте излизали с подобен човек или се срещате в този момент, евентуално знаете, че той има тъмна страна. Ако желаете да знаете каква е тя или планирате да се срещнете със Скорпион в близко бъдеще, прочетете нататък.

1. Той е по-сексуален от всеки, който сте срещали преди.

Дори не се опитвайте да устоите на еротичния му магнетизъм. Просто няма да съумеете. Това е в кръвта на Скорпиона, съпротивата е безполезна. Запомнете за в бъдеще, че в една връзка той желае да господства.

2. В връзките Скорпионът е контролиращ доминант.

Скорпионът е просто захласнат от контрола. Готов е на всичко, с цел да получи това, което желае. И това е изцяло целесъобразно, защото той се оправя с отговорността.

3. Скорпионът постоянно побеждава.

Те се отличават с непримиримост и мощна воля. И дарба за манипулиране. Едва ли някой е по-манипулативен от Скорпионите. Ако желаете вашият тим да завоюва, уверете се, че в него има Скорпион.Те знаят какво желаят, какво заслужават и по какъв начин да го получат. И ще създадат всичко по силите си, без да се стопират пред нищо. Дори и пред възприятията на другите хора.

4. Ценят поверителността.

Обичат да пазят секрети за себе си. Скорпионите пазят персоналния си живот в загадка и ненавиждат, когато някой се напъха в него. Ако имате връзка с някой, който не крещи за това из целия фейсбук, това не е тъй като ви изневерява или просто е чудноват. А тъй като не обича ората да си пъхат носовете в непознатите работи.

5. Скорпионите са буйни наблюдаващи.

Те желаят да знаят всичко за вас, до дребните неща, които не сте знаели за себе си. Обичат да следят както от близко, по този начин и отдалеко. След това образуват своите изводи и ревизират тяхната годност понякога.

6. Привлечени са от тъмното.

Скорпионите са извънредно запалени по тъмната страна на действителността. Скорпионите са известни със пристрастеността си към всичко гротескно, към нощта, свръхестественото и даже от време на време окултно.

Изглежда сходни неща ги интригуват. И това ги прави по-интересни. Надминавайки нашите упования и отзиви, те се отличават с буйното си въображение, черпейки мощ от тъмните кътчета на човешката душа и оттатък нея.

7. Хуморът на Скорпиона има емфатичен нюанс на жлъч.

Понякога ги хейтят, тъй като се майтапят с неуместни неща.. Но не ги обвинявайте за това. Вместо това се радвайте, че най-малко някой съумяват да намерят нещо положително в кофти обстановка.

Способността им да се майтапят даже в най-сериозните обстановки им оказва помощ да се откроят от тълпата. Приличат на Чандлър от Приятели. Така че идващия път, когато го чуете да се забавлява в сложни и тъжни моменти, пробвайте се да не приемате всичко прекомерно персонално.

8. Не им пука за мнението на другите.

Скорпионът принадлежи на себе си и се усеща ужасно от това. И мнението на другите не го визира по никакъв метод.

Той ще прави това, което го прави благополучен. И което го прави по-добър. Той няма да спре да слуша какво споделя и мисли светът за него, а ще върви към задачата си.

9. Те са почтени до неучтивост.

Скорпионът няма да скрие горчивата истина от вас. Въпреки че от време на време съумява да прекали. В последна сметка всичко е единствено за положително в дълготраен проект. Ако го помолите да каже истината, той няма да се церемони. Може да ви ужили малко. Но е за положително.

10. Малко са си екстрасенси.

Предпочитат да разчитат на интуицията и предчувствието си. Понякога могат да предскажат бъдещето, разчитайки на интуицията и умеенето си на наблюдаващи. Така че Скорпионът постоянно ще планува какво ви е мислено още преди да го изречете.

11. Яростно пазят тези, които обичат.

Ако му кажете, че сте били афектирани, ограбени, унижени, тогава не се изненадвайте, в случай че той ви прегърне, откри всички тези, които са ви наранили и ги унищожи.  Както бе упоменато нагоре, Скорпионите имат разгорещен характер и това се вижда във всичко, което вършат.

Всичко в името на фамилията. Любовта е извънредно значима за Скорпиона. Това е онази невидима мощ, която го движи напред. Така че, в случай че внезапно мислите да го предадете, тогава знайте, че той просто ненавижда, когато лоялността им се приема за даденост. И ще направи всичко допустимо, с цел да ви накара да се почувствате изцяло отговорни за това което сте създали.

12. Скорпионите имат вграден детектор на лъжата

Те имат отлична памет и дарба да разкриват неистини във всяка обстановка. Така че, в случай че желаете положителни връзки с тях, тогава забравете за лъжата. Дори и за лъжите за положително, тъй като той отново ще разбере всичко.

Само ще ги ядосате. А е по-добре да не ги ядосвате. Гневът елементарно превзема тази зодия изцяло и най-после ще се случи нещо, за което и двамата съжалявате.

13. Могат да бъдат доста хитри

Те могат да бъдат доста отмъстителни и съвсем несъмнено ще ви унищожат, в случай че им извършите нещо неприятно. Като ловък манипулатор, Скорпионът знае с каква мощ и къде да удари, тъй че да боли доста, в отговор на вашата офанзива, даже и в далечното минало. Те помнят обидите дълго време.

14. Знаят по какъв начин да се отнасят към околните си.

Не си мислете, че той елементарно ще елементарни изменничество, неистини или наказание. Тъй като Скорпионите обичат да се задълбочават в размисъл и наблюдаване, те знаят тъкмо по какъв начин заслужавате да бъдете третирани, поради всичко, което сте създали.

Те се отнасят към другите тъкмо както заслужават. Това ги отличава от другите.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР