Ако носите диоптрични очила и обичате грима, значи със сигурност

...
Ако носите диоптрични очила и обичате грима, значи със сигурност
Коментари Харесай

Трикове за грим за дами, които носят очила

Ако носите диоптрични очила и обичате грима, значи сигурно знаете, че от време на време си е цяло изкуство да подчертаем хубостта си отдолу под рамките и то по верния метод. Новото видео на Наталия от бюти влога Natali’s Beauty ни дава няколко доста хитри трикчета за грим точно за дами, които постоянно срещат този проблем.

Нослето

Всяко момиче, което носи очила, знае за най-големия проблем от рамките, а точно – тези неприятни червени петънца от двете страни на носа, които се появяват без значение дали материала, който допира кожата е пластмаса, силикон или метал. За да избегнем това с грим, тайната е да не напластяваме ненужно количество, в което по-късно рамката да потъне и изтрие от кожата, а тъкмо противоположното – да използваме оптимално малко, само че оптимално верните артикули.

Тъй като носът е една от зоните, които се омазнява най-вече денем, добре е да използваме специфична основа за грим, която да матира добре кожата. За декор дьо загар, изключително в зоната на носа, е добре да се спрем на лека формула с матиращ резултат.
 очила Thinkstock/Getty Images
Очите

За очите е хубаво да се спрете на матови сенки в неутрални цветове. Рамките, без значение дали са железни, пластмасови или дървени, в композиция с разнообразни украшения по тях и стъклата, в които се отразява светлина, са задоволително блестящи. Ако поставите и искра по клепача, рискувате да не наподобява прекомерно добре.

Другото главно нещо, с което би трябвало да се съобразите, несъмнено е формата на очите, само че и освен. Техния размер и по-точно в какъв го трансформират стъклата ви.

Ако сте далекогледи – евентуално оптическите стъкла ще вършат очите ви да наподобяват доста по-големи и противоположното – в случай че сте късогледи, очилата ви ще вършат очите ви да наподобяват доста по-малки. Ето за какво за уравновесена визия можем да заложим на изкуството на грима и да имитираме надлежно по-големи или по-малки очи, според от това какво желаеме да реализираме.

Веждите

В взаимозависимост от рамките, веждите могат да бъдат напълно леко подчертани или по-силно и прилежно изрисувани. Две неща са сигурни – постоянно ги почиствайте, тъй като доста постоянно рамките притеглят вниманието и хората се вглеждат в елементи във всичко към тях. Затова не разчитайте, че очилата ще скрият недобре почистените вежди, тъкмо противоположното. Другото предписание е, че в никакъв случай няма да сбъркате, в случай че просто срешите веждите си добре и ги фиксирате с гел за вежди.

Червило

И несъмнено, червилото. Цветът на устните е нещото, с което можете да експериментирате самоуверено, когато носите очила, тъй като той ще изпъква най-силно от целия макиаж.
Още трикчета за грим, които би трябвало да знаете, в случай че носите очила – вижте във видеото!

И още за хората, които носят очила:

Носете слънчеви очила преди лягане, с цел да спите

Японци сътвориха слънчеви очила с " вграден " тв приемник

Препарат ще размени очилата и лещите

Създадоха специфични очила за далтонисти (ВИДЕО)

Най-щастливите хора могат да живеят без секс, само че не и без очила По тематиката Носите ли очила? Ето няколко съвета по какъв начин да се гримирате
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР