Ако Николай Денков и Мария Габриел не се разберат, ние

...
Ако Николай Денков и Мария Габриел не се разберат, ние
Коментари Харесай

Борисов: Ако Денков и Габриел не се разберат, няма ротация

" Ако Николай Денков и Мария Габриел не се схванат, ние имаме явен проект – няма ротация ". С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява идната ротация в кабинета. 
" Ако за някой служебните министри са пешки, то за нас са най-малкото дами, офицери, а някои са кончета, които подскачат наляво надясно ", съобщи той. И добави, че съгласно него въпросът е да не се стигне до обстановка, в която всеки ход е неверен.

Той разяснява и тематиката за бежанците, пристигнали у нас със аероплан. " Преди три години такава информация не можеше да има. Ще си платим тези три години целия народ. Когато аз управлявах България подобен аероплан нямаше да може да пристигна, това нямаше да се случва ", съобщи Борисов. Според него Министерство на вътрешните работи работи доста по-добре, Гранична полиция дава доста по-добри резултати. " Сега и с новата техника и всичко, което се прави за тях, последователно този проблем нанесен ни последните години като вреда - ще го отрегулираме ", добави Борисов, написа Нова. 

Протестите на земеделците Борисов дефинира като " цугцванг ". " Всеки ход към този момент им е неверен ", разяснява той.  " С тези затваряния на всички към този момент стартира да им тежи ", добави Борисов. 

Той съобщи, че би имал доста искания - разделянето сред тях, километричните листове с условия, неотчитането на връзката сред земеделието и отглеждането на животни, сред оранжерията и полето.Прочетете още
Денков-Габриел ще кажат дали ще има ротация или няма да има, посочи Борисов и насочи всички въпроси, свързани със промяна на министри към тях. Запитан къде се вземат решенията, водачът на ГЕРБ уточни Министерски съвет. " Въпросът е да не се стигне до обстановка, в която всеки ход е неверен ", уточни още Бойко Борисов и продължи да дава отговор с термини от шахмата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР