Ако ни бъде връчен мандат, ще го върнем възможно най-бързо.

...
Ако ни бъде връчен мандат, ще го върнем възможно най-бързо.
Коментари Харесай

Атанасова на консултациите при президента: ГЕРБ-СДС ще върне мандата

Ако ни бъде връчен мандат, ще го върнем допустимо най-бързо. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.
Тя добави, че задачата е да стартират съвещания за връчване на мандат на третата политическа мощ по желание на президента.
"Отчитаме провокациите, съобразяваме се с рисковете. Затова нашата ПГ интензивно взе участие при вземането на редица решения. Поискахме изключително разглеждане на Закона за държавния бюджет, тъй като си даваме сметка, че при всички рецесии, в случай че страната няма обезпечен бюджет, това ще е злополука. До този миг няма импортирани законодателни начинания по отношение на Плана за възобновяване. Сега е време за съответни и държавнически решения ", акцентира Атанасова.
Томислав Дончев добави, че капацитет за кардинална коалиция в границите на това Народно заседание не виждат.
След фалстарта на кръга съвещания на "Дондуков 2 " при президента влезе втората политическа мощ в Народното събрание - ГЕРБ.
Румен Радев насрочи съвещания през днешния ден и на следващия ден с парламентарните партии преди връчването на първия изследователски мандат, откакто бе импортирана оставката на кабинета "Петков ". До това се стигна след сполучлив избор на съмнение, гласуван предходната седмица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР