Ако не вървите напред, значи изоставате. И това може да

...
Ако не вървите напред, значи изоставате. И това може да
Коментари Харесай

Ако не вървите напред, значи изоставате

Ако не вървите напред, значи изоставате. И това може да се случи във всеки аспект от живота ви. Например, в случай че растете в брака си, това ще бъде неравномерен път. И в случай че поддържате статуквото на работното място, или ще станете недоволни, или ще надминете конкуренцията. Да предположим, че към момента не сте уверени. Тогава дано разгледаме по-отблизо за какво би трябвало да мислите за нововъведенията.

Насърчава непрекъснатия напредък и рационализиране

Независимо от вашата възраст, непрекъснатото самоусъвършенстване постоянно би трябвало да бъде приоритет. В края на краищата това усилва мощните ви страни, като в същото време преодолява слабостите ви. Освен това самоусъвършенстването може да обезпечи възприятие за цел и да усъвършенства всичко - от вземането на решения, психологичното здраве и връзките.

Имайки това поради, нововъведенията са основен мотор за напредък и рационализиране. Това е по този начин, тъй като ви подтикват да излезете отвън зоната си на комфорт. В резултат на това по този начин се излагате на забавни хрумвания, вероятности и тактики. И в последна сметка това ще ви направи по-ефективни, ефикасни и продуктивни.

Поддържа ви настоящи

" Светът към нас непрестанно се трансформира и с цел да може вашият бизнес да остане съответстващ и в последна сметка ще би трябвало да се приспособява, с цел да отговори на тези нови действителности ", написа Уил Пърсел, експерт по маркетинг.

Технологичните нововъведения не престават да подтикват нуждата от смяна. Ето някои статистически данни, илюстриращи последното влияние. Например, 90% от международните данни са основани през последните няколко години. Повече от 570 нови уеб страницата се основават всяка минута. Очаква се също, че една четвърт от всички работни места да бъдат автоматизирани по към този момент съществуващи технологии в близко бъдеще.

" Тези промени доведоха до нова епоха на нововъведения в бизнес моделите и промишленостите, позволявайки на новите компании да навлязат на пазара и да нарушат съществено ръководещите. Всъщност през днешния ден мениджърите считат, че 40% от фирмите от Fortune 500 ще бъдат унищожени през идващото десетилетие заради това равнище на цифрови разстройства ", споделя Пърсел. 

По същия метод, при който започващо дружество прави нововъведения, с цел да пробие в промишлеността, одобрените компании също би трябвало да вършат нововъведения, с цел да останат конкурентоспособни в тази изменяща се среда.

Помага ви да спечелите конкурентно преимущество

Какво тъкмо е конкурентното преимущество? Това просто значи да притежавате атрибути, с цел да се откроявате или да надминавате конкуренцията. Въпреки че това варира според от вашата промишленост, от решаващо значение е, в случай че желаете да изпреварите съперниците си.

Благодарение на нововъведенията можете да имате преимущество в няколко значими области. Те могат да включват по какъв начин реагирате на трендовете, да се противопоставите на неповторимата си точка на продажба и да подобрите съществуващата си активност, услуги или артикули. В подмяна ще можете да се разграничите и да отговорите по-добре на потребностите на аудиторията си и да увеличите резултата си.

Добре е да знаете, че единствено 12% от фирмите от Fortune 500 от 1955 година към момента работят. Очаква се половината от S&P 500 компании да бъдат сменени през идващото десетилетие.

Засилва находчивостта

Иновациите са лимитирани до основаването на нов артикул или услуга. Това обаче е от решаващо значение при възстановяване на съществуващите процедури. На собствен ред това ще ви направи по-ефективни, както и ще понижи отпадъците. Това освен е добре пристигнала вест за банковата ви сметка, само че може да ви помогне да привлечете нови клиенти по пътя.

С други думи, посредством чести нововъведения можете да се научите по какъв начин да работите с това, което имате. Това може да отключи скрити гении както за вас, по този начин и за вашия екип. И това може да помогне за запазването им.

Позволява ви да преодолеете страха от неуспех

" Хората, които са правили нововъведения един път и споделят, че не се опасяват, че няма да могат да повторят триумфа си, евентуално лъжат ", споделя Брайън Кантрил, инженер в Sun Microsystems, който е изобретил програмен продукт, който разрешава на систематичните инженери да наблюдават неточности в действително време. " Предизвикателството не е да се осакатяваш от страха, а да му позволиш да те заведе напред ", прибавя той. 

Повечето новатори в действителност правят оценка неуспеха. Яел Магуайър, основният софтуерен шеф на ThingMagic прибавя: " Дори в случай че технологията се провали, ще можете да я поставите в задния си джоб и да я употребявате за някаква друга цел ". 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР