Ако не вали много дъжд, първата част от Синя Зона“

...
Ако не вали много дъжд, първата част от Синя Зона“
Коментари Харесай

Ако не вали, „Сина зона“ във Варна се открива на...

Ако не вали доста дъжд, първата част от „ Синя Зона “ във Варна с 2603 паркоместа, обхващаща територията от Икономически университет до жп гара, ще бъде открита в края на май. Това разкри шефът на Общинско дружество „ Общински паркинги и Синя Зона “ Младен Иванов пред медиите в зала „ Варна “ на общината през днешния ден.

„ Вече стартира полагането на хоризонталната маркировка в подзона 1 на ул. „ Батак “. Успоредно с това се прави и кърпене на дупките, тъй че да не пречим на ремонта на булевардите „ Цар Освободител “ и „ Приморски “. Според наши прогнози „ Синя зона “ би трябвало да бъде открита в края на май, стига да не вали, защото при дъжд не се предлага слагането на маркировки на пътя “, сподели Иванов.

Той добави, че на територията на „ Синя зона “ ще има 22 зарядни станции за гратис зареждане на 44 електрическия автомобил и нови 104 паркоместа за хора с увреждания.

В първия месец след откриването пък се възнамерява гратисен интервал, в който няма да се слагат скоби на коли, паркирали вярно

Създава се и мобилно приложение – виртуален портфейл, което ще разреши паркиране за 30 минути против възнаграждение със смс от 1 лев. Плащанията в брой или с карта ще се правят в 100 търговски особено обозначени обекта.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР