Ако не успея сега, утре ще се върна, нещастник! С

...
Ако не успея сега, утре ще се върна, нещастник! С
Коментари Харесай

Екшънът С Христо С Пожарогасителя И Едуард Продължава С Пълна Сила! Заплахи За Убийство, Съд!

Ако не съумея в този момент, на следващия ден ще се върна, злощастник! "

С тези думи пушачът, изгасен с пожарогасител от чиновник на бензиностанция, го е заплашвал с ликвидиране секунди след случая. Това си спомня пред " Телеграф " 45-годишният Христо. На клипа, се вижда по какъв начин пасажер от автомобил с пернишки регистрационен номер слиза на бензиностанцията, на която Христо работи, държейки цигара в ръка. Реакцията на служителя? Да отиде и да загаси фаса на наглия юноша с един от пожарогасителите. Действието се развива преди месец в среднощ. На забележката на Христо младежът да загаси цигарата, клиентът не реагира.

" Втори път му споделих да угаси цигарата, тъй като може да се взривим. Реакцията беше: " Не си ти тоя, който ще ми кажеш какво да върша ". И реших, че в действителност няма какво повече да си кажем с него. Всичко стана за десетина секунди ", описа бензинджията Христо Димитров пред bTV, който стана прочут, откакто угаси цигарата с пожарогасител на наглият перничанин Едуард.

За благополучие до разпра не се стига. " Стъписа ме непукизмът и нежеланието да схване, че нещо неправилно се случва и освен това се държи демонстративно, все едно си е у дома или в бара. Това малко ме шокира. Опита се да ми изясни по какъв начин би трябвало да влизам и да стартирам да им шетам колата. Как фланелката му коствала повече от месечния ми приход. Беше много нападателен, само че по-скоро единствено на думи ", споделя още спомените си от онази нощ Христо. Той е пуснал тъжба за заканите за ликвидиране, които му е отправил Едуард.

В момента тече следствие. След случая на бензиностанцията е извикана и полиция. За премия от работодателя си пък получава тв приемник.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР