Ако не сте от търпеливите и все още можете да

...
Ако не сте от търпеливите и все още можете да
Коментари Харесай

Мъжът до вас е ужасен мърморко? Ето как да се справите с него

Ако не сте от търпеливите и към момента можете да бягате, по-добре го направете. Защото с възрастта този мъжки недостатък не се оправя, задълбочава се. Особено след 40-50, когато мъжете се плашат, че са преполовили живота си и не са постигнали това, което са желали. А каквото и да са постигнали, мърморковците нормално са програмирани да считат, че не са постигнали това, което са желали.

Те нормално биват два типа. По-лесни за издържане са „ дървените философи “ – недоволните от ситуацията като цяло. Оплакват се от сътрудниците, шефа, комшиите, страната, интернационалната обстановка, времето. Но от тези, които обичат – дамата, децата, роднините и приятелите, рядко се жалват. Това ги прави релативно търпими за взаимен живот.

Вярно, досадно е да слушате по какъв начин обичаният постоянно е отрицателно надъхан, обаче и вие се настройвайте метафизичен. Това ще рече да кимате, да мълчите и мислено да си повтаряте „ Мърмори, но подобен съм си го избрала и си го обичам “. В никакъв случай не започвайте да му пригласяте или съчувствате, единствено ще удължите пледоарията му. Ще приказва, приказва, ще се изприказва и в един миг ще млъкне.

Вторият вид мърморковци с изключение на от живота като цяло се оплакват от личния си живот в частност. Наистина са сложни за издържане, тъй като партньорката им стартира да има възприятието, че в никакъв случай не може да се угоди на този мъж, че тя е отговорна за всичко това, от което той се жалва, че в последна сметка са едно доста, доста нещастно семейство.

Ако не можете да се разделите с подобен брачен партньор, свикнете да го понасяте безболезнено. Той си е подобен – отрицателно надъхан, без значение дали нещата от живота ви са добре или не. И куфар с пари да откри на улицата, ще ги преброи и ще каже „ Малко са “. Като си купите тристаен апартамент, ще страда, че не сте могли да си позволите четиристаен. Изобщо – скука и половина, само че най-малко си е ваша!

Източник: po-krasivi.net
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР