Ако не сте от онези шофьори, които са пристрастени към

...
Ако не сте от онези шофьори, които са пристрастени към
Коментари Харесай

Автомобилът на старо: Най-комфортните тригодишни коли

Ако не сте от тези водачи, които са пристрастени към коли с твърдо окачване, нископрофилни гуми, спортни седалки и дребни кормила, а желаете просто най-комфортната кола, която да ви вози от вашия дом до работата и назад, както и да се чувствате добре, когато решите да излезете отвън града, то вижте класацията на carwow за най-комфортните тригодишни коли.
бизнес коли  Автомобилът на остаряло: Най-комфортните тригодишни коли

Наличието на комфортна кола може да направи пътуването до работното място по-малко стресиращо, както и да направи доста по-лесни и приятни дългите пътувания. Специалистите от carwow разделят най-комфортните коли по класове, като при най-луксозните победител в тази самобитна ранглиста е Mercedes-Benz S-Klasse. В сегмента под така наречен премиум първата позиция е отредена на BMW 5er.

градски коли  Автомобилът на остаряло: Най-комфортните тригодишни коли

Клас по-надолу за най-комфортен е посочен Volkswagen Passat, а в С-сегмента победител е Opel Astra. При субкомпактните А и B класове за най-комфортни са избрани Hyundai i10 и Citroen C3, а при колите с нараснала проходимост, най-комфортни са Range Rover във високия сегмент, Audi Q5 - в междинния и Nissan Qashqai при компактните кросоувъри.
коли с нараснала проходимост  Автомобилът на остаряло: Най-комфортните тригодишни коли

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР