Ако не сте го знаели преди уикенда, направете го сега:

...
Ако не сте го знаели преди уикенда, направете го сега:
Коментари Харесай

Надпревара за титлата във Висшата лига: Прогнозирайте мачовете на Арсенал, Ливърпул и Манчестър Сити, за да откриете победителите

Ако не сте го знаели преди уикенда, направете го в този момент: Надпреварата за купата стартира!

Титаничното стълкновение сред Ливърпул и Манчестър Сити на Анфийлд в неделя в последна сметка завърши абсолютно и остави тяхната тристранна борба с Арсенал на Микел Артета добре подготвена преди последните 10 мача от този сезон във Висшата лига.

Равенството в Мърсисайд, съчетано с късния победител на Кай Хаверц, който донесе трите точки на артилеристите против Брентфорд в събота, значи, че триото е разграничено единствено от една точка на върха на таблицата; водачите Арсенал и Ливърпул взеха по 64 точки от 28 мача, като Ман Сити има 63 от 28.

И бързо наближава на хоризонта в края на месеца апетитният конфликт сред Сити и Арсенал на Etihad, където махалото ще се завърти още веднъж.

Всичко е добре уравновесено и даже букмейкърите не са толкоз сигурни, колкото бяха преди. Коефициентите против Сити толкоз дълго през този сезон за любимците в този момент са 5/4, като Ливърпул и Арсенал са необятен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР