Ако не сте футболен фен, все някога е имало Коледа,

...
Ако не сте футболен фен, все някога е имало Коледа,
Коментари Харесай

Висша лига, баскетбол и кафе машина: какво да подарим за Коледа на феновете на спорта

Ако не сте футболен почитател, все в миналото е имало Коледа, на която сте превключвали каналите по малкия екран и сте попадали на футболен мач. Стадионът е цялостен, дуелът е доста оспорван, а темпото - убийствено.

Кой играе футбол по Коледа, тези хора не честват ли?

Ако сте футболен последовател, евентуално ви се е налагало да отговаряте на този въпрос. Съвсем допустимо е и всяка година да го вършиме.

Мнозина не знаят, че става дума за великия “Boxing Day ” в Англия. Всяка година на 26 декември на Острова отварят подаръците си, а в най-популярното футболно състезание в света - Висшата лига, се играят велики мачове.

Защо ли? Защото футболът е най-големият подарък на хората.

Стотици хиляди почитатели за първи път са отишли на стадиона, още като деца, точно на “Boxing Day ” и това е бил техният подарък. А още от средата на предишния век навръх тази дата се получава футболен маратон от трагични дуели.

Легендарен остава “Boxing Day ” през 1963 година, когато в тогавашната Първа дивизия на Англия са маркирани 66 гола в 10-те изиграни мача, без нито едно тъждество. Седем играчи вършат хеттрик, а Фулъм побеждава Ипсуич с 10:1.

За почитателите, 26 декември е празник освен тъй като е Коледа, а тъй като по малкия екран има футбол онлайн. И това от дълго време не важи единствено за Англия, а за целия свят, тъй като Висшата лига е световен бранд.

Да се направи подарък за състезателен почитател е доста елементарно. Той просто би трябвало да бъде съпричастен със зрелището.

Имаме вид освен за “Boxing Day ”, само че и за всичко което следва преди и след него, и то освен във футбола, с помощта на Yettel TV.

Yettel предлага за телевизия или пакет телевизия и интернет за 1 лева на месец за първите 6 месеца, с включени спомагателни пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus за 3 месеца.

 Йетел ТВ
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР