Ако не спите достатъчно часове през нощта, за да може

...
Ако не спите достатъчно часове през нощта, за да може
Коментари Харесай

Недоспиването ни разболява и състарява

Ако не спите задоволително часове през нощта, с цел да може тялото ви да си отпочине и да се освободи от насъбраното напрежение и страсти денем, може с течение на времето да си докарате съществени здравословни проблеми .
 бодърствуване ThinkStock/Getty Images
Освен че непрекъснато ще се чувствате изморени, хроничното недоспиване може да ви аргументи инфаркт, сърдечни заболявания , както и нарушен сърдечен темп . Всяко от тези положения е в действителност рисково и даже може да бъде смъртоносно.

Хроничното недоспиване може да аргументи и проблеми в половия ви живот . Сексът е значима част от връзките и няма по какъв начин да имате пълностоен полов живот с колегата си, в случай че сте изморени непрестанно.

Недоспиването може да докара до преждевременното остаряване на тялото и лицето ви. Когато човек не се е наспал добре, под очите му се образуват тъмни кръгове. Ако не сте си доспивали с месеци и години, най-забележимите промени ще настъпят по кожата на лицето ви, защото тя е най-нежна. Ще изглеждате на доста повече години, в сравнение с сте действително.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР