Ако не сме в състояние да овладеем процесите, които текат

...
Ако не сме в състояние да овладеем процесите, които текат
Коментари Харесай

Янев: Ако получим мандат, ще започнем разговорите от по-малките партии в НС

Ако не сме в положение да овладеем процесите, които текат в нашето общество и не успеем да излезем от политическата, икономическа, инфлационна, военна и всяка друга рецесия, която ни заобикаля, е допустима гражданска война. Това сподели водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев в предаването „ 120 минути “ по бТВ.

Ако президентът реши третият мандат да отиде при партията на Янев, те имат проект, съобщи водачът й. „ Започваме разговор с всяка една от парламентарно показаните партии. Ще стартираме не от най-голямата партия, а от по-малките. Първа ще е „ Демократична България “, съобщи той.

Именно неговата партия е била първата, която е предложила подобен разговор, като е провела предизборната си акция без изтъкване на врагове.

Лидерът на „ Български напредък “ изясни, че стремежът ще е да се направи коалиция от 160 плюс депутати и посочи, че това може да е коалиция за избран интервал от време. Важни ще бъдат не министрите, а програмата, която ще бъде препоръчана, и за какъв интервал ще бъде изпълнена, добави той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР