Ако не си падаме по секса на открито, а вече

...
Ако не си падаме по секса на открито, а вече
Коментари Харесай

Секс игри за напреднали

Ако не си падаме по секса навън, а към този момент сме го практикували на всяко място в дома, значи имаме потребност от различен тип смяна. Различните палави игри ще ни подсигуряват нови чувства и прекарвания, а и незабравими мемоари . Затова още тази вечер е време да се развихрим.

Роли

Със сигурност всеки от нас има съответни желания. Някои дами харесват мъже в униформи, мъжете пък няма да откажат да бъдат прегледани от секси здравна сестра. Може дз ни звучи тривиално, само че в случай че не сме го тествали до момента, не трябва просто да отхвърляме концепцията като скучна.

Защото в действителност по никакъв начин не е. Самата концепция, че се представяме за някого другиго , и то с цел да прелъстим обичания човек, ще ни върне в тези първи дни и месеци на връзката, когато тръпката непосредствено ни вкарва в леглото.

 Снимка 369959

Гол покер

Още една класика. Алкохолът смъква задръжките, а разпоредбите на играят смъкват облеклата ни. Едно е несъмнено - изгубил в тази игра няма . Трябват ни единствено карти и бутилка от обичаното пиво.

Секс зарове

Разбира се, че в секса няма правила и всеки може да прави каквото си изиска. Но от време на време няма неприятно да се подчиним на шанса си . С хвърлянето на заровете ни се пада съответна поза и мястото, където би трябвало да я изпробваме. И няма място за отводи.

 Снимка 369960

Кама Сутра

Без значение дали ще се сдобием с хартиено издание, ще го намерим в интернет или ще свалим приложение на смарт телефона, още веднъж можем да разчитаме на шанса да разнообрази половите ни прекарвания.

Спираме се на случайно определена поза и се почваме , както се споделя. Само не трябва да надценяваме опциите си, с цел да не запомним опита с посещаване в болница, а не с разтърсващ оргазъм.

Истината или се осмеляваш

Но не с тези наивни по хлапашки въпроси, които си задавахме в пети клас. Изпадаме в дълбоки откровения, а в случай че предпочетем да запазим истината за себе си по някаква причина, би трябвало да осъществим едно полово предпочитание на колегата .

 Снимка 369961

Обикновени, само че не тъкмо

Ако с половинката сме почитатели на настолните или видеоигрите и по-често запълваме вечерите с тях, а не със секс, то значи е време да комбинираме и двете .

Отново употребяваме тактиката, че изгубилият би трябвало да извърши едно предпочитание на спечелилия. Така ще сме и по-нахъсани за победа. Или пък не, в случай че през днешния ден ни се играе ролята на подчинения.

Няма време

Пускаме таймера на смарт телефона да регистрира 20 минути. За това време би трябвало да успеем да се докараме взаимно до оргазъм. И всичко е разрешено. Целта оправдава средствата! Но нашето опрощение, че нямаме време за секс, не минава...

 5 неточности, които вършим след секс
5 неточности, които вършим след секс

Удоволствието не е за сметка на здравето

Има и различен вид - всеки да има по минута да възбуди половинката . След приключването й, другият е на ред. Това периодично повтаряне ще забави края, само че ще удължи удоволствието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР