Ако не се случи правителството и стигнем до служебен кабинет

...
Ако не се случи правителството и стигнем до служебен кабинет
Коментари Харесай

Дамянова за евентуален служебен кабинет: Очаква ни дълго управление между ГЕРБ и президента

Ако не се случи държавното управление и стигнем до длъжностен кабинет – Росен Желязков ще се пазари с Румен Радев. Това съобщи Диана Дамянова, ПР специалист в предаването „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия.

Нас ни чака дълго ръководство на служебния кабинет, който ще бъде контрактуван сред ГЕРБ и президента. Служебният кабинет ще работи с този парламент, само че не може да бъде свален.

Служебното държавно управление ще ръководи до изброите. При възможни нови избори ГЕРБ може да имат 10 депутати от горната страна, 5-6 повече за Движение за права и свободи и няколко депутати надолу за ПП-ДБ. Най-тъжният вараинт е ГЕРБ и ПП-ДБ да нямат 120 депутати общо. Тогава ще би трябвало да създадат коалиция с Движение за права и свободи.

По думите ѝ ще бъде неточност в случай че министър Тодор Тагарев бъде заменен при ротацията. „ Нещата опират до две министерства – на защитата и енергетиката. Ако те извърнат колата, значи че тези хора са политически безотговорни. Ако Тагарев бъде изхвърлен, Борисов ще влезе в политиката “

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР