Ако не съумеем да вземем мерки за незабавно спиране на

...
Ако не съумеем да вземем мерки за незабавно спиране на
Коментари Харесай

Румен Петков: Ако не съумеем да вземем мерки за незабавно спиране на войната, това ще бъде най-голямото престъпление нa ЕК към европейските граждани

Ако не съумеем да вземем ограничения за неотложно прекъсване на войната и ограничения за гарантиране сигурността и спокойствието на всички страни, това ще бъде най-голямото закононарушение не Европейска комисия към европейските жители.

Това съобщи пред медиите ръководителят на АБВ Румен Петков, който разяснява смяна на настройките в Европа във връзка с спора Русия-Украйна и глобите против Русия. Петков даде няколко емблематични образеца – народен представител от австрийския парламент, който декларира със сериозна поддръжка в представителството там и от страна на жителите, че глобите против Русия са нанесли гибелен удар върху европейската стопанска система. Френският министър на финансите пък афишира, че Европа не трябва да се подчинява на американското владичество, защото става все по-зависима от американския полутечен газ и акцентира, че не трябва да се разрешава украинският спор да докара до американско икономическо владичество. Петков уточни като образец и декларираното от унгарския министър председател, който споделя, че инфлацията и нарастването на цените в Европа е в следствие от глобите – наказания, които заплаща всеки европеец персонално.  

Петков уточни също, че в границите на спора Европа е предоставила помощ на Украйна за към 10 милиарда евро. За съпоставяне – от Съединени американски щати Украйна получава 30 милиарда, само че под формата на заем. Така, дружно благодарение на Европа, Украйна към този момент е американска благосъстоятелност, сподели в умозаключение Румен Петков.

Председателят на АБВ разяснява и тезата за съпричастността на страната ни с гърмежа на моста на Крим, като акцентира, че това е самовнушение на виновност от страна на страната ни. Петков изрично съобщи, че никой и под никаква форма не е упреквал българската страна и българското общество. Той поздрави министър-председателя Гълъб Донев за безапелационната му позиция още първия ден. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР