Ако не разбирате привлекателността на сесията за мастурбация във вана,

...
Ако не разбирате привлекателността на сесията за мастурбация във вана,
Коментари Харесай

Как да мастурбираме във вана, за да имаме най-добрите мокри оргазми?

Ако не разбирате привлекателността на сесията за мастурбация във вана, позволете ми да ви опиша по какъв начин да добавите чувствените детайли, с цел да се придвижите в парадайса на самолюбието и да имате най-хубавия влажен оргазъм в живота си.

1. Добавете мехурчета
Знаете ли, че пяната е напълно съблазнителна? Приятният мирис и пенливите балончета ще ви накарат незабавно да се възбудите.

2. Използвайте слушалката на душа
Бих желала да ви срещна с най-хубавия ви другар, слушалката на душа. Това е като вибратор, който е непрекъснато инсталиран във вашата баня. Използвайте я без задръжки, експериментирайте с разнообразни скорости и температури? Какво по-добро от това?

3. Използвайте кранчето на душа
Ако сте същинска принцеса на мастурбирането с възглавници, кранът на душа също би трябвало да е вашият най-хубав другар. Позиционирайте се под струята и оставете тежестта на падащата вода да свърши цялата работа.

4. Насладете се на чувството за безтегловност
Има нещо надълбоко еротично в това да се чувстваш като че ли се носиш в космоса. Чувствате се в сигурност, предпазени и изцяло телепортирани. По-горещо от това не може да стане.

5. Насладете се на чувството за влажна кожа
Във ваната чувството за цялото ви тяло е друго. Хем е ваше, хем е непознато. Прекарването на време в нежно дразнение във ваната е най-горещият метод да си осигурите обещаващ оргазъм.

6. Насладете се на водоустойчиви сексиграчки
Момичета, снабдете се без закъснение с водоустойчиви вибратори.

7. Отнасяйте се по този начин със себе си, като че ли сте на миниваканция
В момента, в който пандизите вратата на банята, пуснете музиката и позволете на мехурчетата да ви обхванат. Това е като спа почивка или като филм за възрастни, в който вие сте звездата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР