Ако не проявим разум, ще върнем Борисов. Това написа във

...
Ако не проявим разум, ще върнем Борисов. Това написа във
Коментари Харесай

Нинова: Ако не проявим разум, ще върнем Борисов

Ако не проявим разсъдък, ще върнем Борисов. Това написа във „ Facebook “ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ И през днешния ден не престават престрелките сред представители на разнообразни партии и внушения за всевъзможни сделки. Всеки е против всеки. Прави ли ви усещане, че в последните дни един човек мълчи? Мълчи и евентуално предостатъчно потрива ръце. Ако всички не проявим разсъдък, праволинейност, успокоение и непоклатимост, наесен ще върнем Борисов. А с него и модела му на ръководство, който така и така още не си е отишъл “, пише още Нинова.

По-рано през днешния ден ръководителят на Народното събрание Ива Митева съобщи, че чака кабинетът на Има Такъв Народ да бъде гласуван в пленарна зала на постоянно съвещание в сряда (11 август).

Днес също по този начин стана ясно, че Националният съвет на „ Зелено придвижване “, което е част от обединението „ Демократична България “, е взел решение неговите народни представители да не поддържат оферти състав и конструкция на министерски съвет от партия „ ИТН “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР