Ако не познавате 17-годишната Валя, със сигурност съвсем скоро ще

...
Ако не познавате 17-годишната Валя, със сигурност съвсем скоро ще
Коментари Харесай

Чаровната Валя от Пловдив взе акъла на Силвия Кацарова СНИМК...

Ако не познавате 17-годишната Валя, сигурно напълно скоро ще чуете за нея, тъй като е родена звезда с огромен глас. И освен. Тя е съумяла да впечатли легендата на българската сцена Силвия Кацарова, като емблемата на LZ персонално я е поканила да застане до нея и дружно да изпеят безконечния шлагер „ Топъл дъжд “.

Пред „ Марица “ Валя, която живее в пловдивското китно село Голям чардак, описа за претърпените страсти от първо лице.



„ Става на въпрос за мен, безизвестно момиче с естествен живот. Отидох в град Брацигово във връзка техния празник, с настройката да чествам, защото по тази пандемия рядко има събрания и национални събори. Не знаех за присъединяване на Силвия. Тя ме предложения да пея с нея, както и други деца с думите “Днес е празник! Нека всички деца се качат да танцуват”. Завършихме нейната стратегия с осъществяване на песента ѝ “Топъл дъжд”, като минути преди този момент стартира да вали. След присъединяване си Кацарова слезе от сцената и стартира да се снима с феновете си и да подписва книгата си.



След спонтанния дует със Силвия Кацарова чаровната и надарена млада певица е останала възхитена от положителното сърце на легендата на бг музиката.

„ Доста хора ме попитаха по какъв начин се усещам след присъединяване си със Силвия Кацарова- неуписуемо възприятие, възхитена от положителното ѝ сърце. Радвам се, че бях част от нейното присъединяване и ще се веселя още доста пъти да пея с нея, дай Боже и с други невероятни реализатори “, сподели пред „ Марица “ 17-годишната Валя, разчувстваната от срещата си с Кацарова.

Ученичката се занимава от 4 години професионално с пеене и към този момент е подготвена за огромната сцена. С гласа си Валя топли сърцата освен на своите близки, родственици и другари. Всички, които са я чували да пее най-малко един път, остават удивени. А България несъмнено има потребност от млади гении, влюбени в микрофона, сцената и професионализма.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР