Ако не искате да пръснете почти £1000 за нов Galaxy

...
Ако не искате да пръснете почти £1000 за нов Galaxy
Коментари Харесай

Samsung ще пусне здрави нови телефони Galaxy утре и цената ще ви изненада

Ако не желаете да пръснете съвсем £1000 за нов Galaxy S24, тогава Samsung може да има отговора. Неговите напълно нови устройства Galaxy A35 и A55 5G ще дойдат в магазините на следващия ден, 20 март, с цени, започващи от единствено £339 - това е по-малко от половината от цената на флагмана S24 на компанията. Освен че са по-евтини, най-новата A-серия към този момент е доста по-здрава. Това е всичко с помощта на обстоятелството, че Samsung дава своите функционалности за сигурност Knox Vault на тези бюджетни телефони за първи път.

За тези, които не знаят, Samsung Knox Vault предлага редица способи да пазят нещата в сигурност, в това число отбрана значими данни зад биометрични данни и пин кодове. Това значи, че единствено консуматор, който има верните идентификационни данни за заключен екран, може да получи достъп до данните си, даже в случай че устройството е изгубено или откраднато.

Откриването на закани в действително време също следи настоящите рискове и прибавянето на Samsung по този начин нареченият Auto Blocker може да блокира инст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР