Ако не играем на максимума си срещу Арда, може да

...
Ако не играем на максимума си срещу Арда, може да
Коментари Харесай

Стоилов: Ако не играем на максимума си срещу Арда, може да имаме проблеми

Ако не играем на максимума си против Арда, може да имаме проблеми. Това съобщи старши треньорът на Левски Станимир Стоилов на днешната си конференция преди утрешния конфликт с кърджалийци от 24-ия кръг на Първа лига, съобщи кореспондент на БГНЕС. Двубоят на " Арена Арда " е на следващия ден, 19 март, от 14:30 часа.

Мъри разяснява контузията на Роналдо, като показа, че отсъствието на играчи в офанзива е най-проблемно за " сините " от всички зони на терена. " Ще решаваме на следващия ден съгласно положението, три дни не е упражнявал. Има кой да играе на позицията на Роналдо, въпреки че за нас всеки отсъстващ състезател е огромна загуба. Тези атакуващи футболисти при нас са доста малко. Имаме повече разновидности в отбрана и полузащита. В офанзивата нямаме огромен избор, уповавам се да можем да използваме всички играчи ", стартира той .
Станимир Стоилов.
Стоилов приказва и за утрешния противник на столичани, като отличи комбинативният им жанр на игра и изчистената тактическа сграда . " Да, има много забавни футболисти във всички зони, не желая да различавам един или двама, тъй като не е задоволително правилно. Най-вече комбинативният жанр, имат изчистена тактическа сграда, те нямат доста недостатъци. По-важно е по какъв начин ще играят нашите футболисти, желая моят тим да играе на максимума на опциите си, това ще бъде решителният миг за това кой ще управлява обстановката на терена. Ще забележим съгласно хората, които са на терена, ще вземам решение в последния миг. Когато изпуснахме в предния мач, не се оказа съдбовно. Миналата година дузпите бяха камшик за Левски. Затова се опитваме да се подобряваме. Просто Левски загуби мачове на дузпи, които можеха да трансферират тима в исторически проект да спечелим трофей или да продължим напред в евротурнирите, те са значим съставен елемент ", добави наставникът във връзка с титулярния реализатор на дузпи в отбора.

" Най-важно е тимът да затвърди успехите, в този момент е значимо против доста по-силен съперник да го създадем. Не съм се вглеждал в класирането, изключително като не сме преди всичко. Важно е да трупаме победи, дългата ни серия без триумфи не се отрази съществено в класирането. Който успее да завоюва три точки, ще е доста добре за него. Добра игра с победа, към това би трябвало да се стремим. Очаквам последователите да са на стадиона и още веднъж да поддържат любимците си. Трябва да се стигне до крайните благоприятни условия на играчите, с цел да спечелим против тим като Арда, другояче можем да имаме проблеми. Футболистите всичко им е наред откъм условия и финансиране, те би трябвало да мислят единствено за представянето на терена, техен ангажимент е да побеждават, всички други проблеми са решими ".

" Общо взето, в линията на отбраната тимът би трябвало да играе устойчиво във всеки мач, както в последните. От тези четирима бранители, трима са национали, това е сериозен ангажимент. Те нямат право да позволяват голове поради класата си. Аз чакам от тези бранители да играят доста по-добре от това, което демонстрираха до момента. Тези бранители имат още доста по-високо равнище. След като се разяснява тяхното равнище, значи тези играчи би трябвало да демонстрират още повече - желая в поредност от 30 мача да се оправят по този начин. Това не е непозната обстановка, имаме диалози с всеки състезател. Естествено, клубът прави нужното да задоволим интереса на играчите. Това е извънредно млад тим, играчите имат небосвод пред себе си - те знаят, че когато са в подобен млад тим, имат време за трансфер. Случаят с Георги Миланов не беше подобен. По-лесно е да убедиш младите играчи, те имат много проблеми, които би трябвало да чистят. Много постоянно играчи отиват в Европа незадоволително подготвени и постоянно кариерите им завършват с връщане тук в България. Аз би трябвало да направя всичко допустимо тези футболисти да отидат в Европа подготвени ".

Стоилов изрази още мнение, че Жереми Петрис има капацитет да стане един от положителните на поста си в Европа, като добави и по адрес на новото попълнение Джавад Ел Джемили, че занапред ще получава шансове за изява . " Жереми има в Левски положителни прояви, само че предвид на това, че пропусна и предната подготовка, имаше проблеми и предходната година, и в този момент, има още доста какво да усъвършенства, с цел да стане състезател от международна класа. Играе с нужното предпочитание и експанзия, само че към този момент е изчистил доста дребна част от нещата, които може да усъвършенства. Травмите му повлияха доста, в този момент всичко е наред, оттук-нататък той би трябвало да играе и на доста по-добро равнище. Но не би трябвало да позволява да се травмира повече, в случай че води подготвителен развой и не витае в облаците от ласкавите слова, а бръкнем в проблемите, Жереми може да е един от положителните бранители в Европа. Джавад е доста млад състезател, промяна на конюнктура, само че той се старае доста в тренировките, има нужните качества. В скоро време допускам ще стартира и като титуляр. На неговата позиция имаме сериозна конкуренция. Има време за акомодация и доразвитие на качествата си, ще получава естествено и шансове ", приключи треньорът на Левски. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР