Ако не дойдат в парламента в петък, ще отложим ветото

...
Ако не дойдат в парламента в петък, ще отложим ветото
Коментари Харесай

Борисов: Няма да вкарваме дерогация, докато не стане ясно дали „Лукойл” ще си плати данъците

" Ако не дойдат в Народното събрание в петък, ще отложим ветото на президента за различен ден. Звучи озадачаващо да не разгледаме ветото на президента. Да отхвърлим ветото ще е общ триумф ". Това съобщи водачът на ГЕРБ, визирайки вероятността депутатите от ПП-ДБ да не участват на изключителното съвещание на Народно събрание.

" Какъв е този боязън за " Лукойл ”? Каква е тази неистова поддръжка? Включително са подготвени да се скараме? Защо? Ние ги караме просто да си платят налозите. Дерогацията важи от първия ден на войната. Горивата са над 3 лева и в този момент внезапно какво ще стане в случай че има дерогация, склонен съм с Кирил Петков, няма да приказваме „ на коляно ”, обаче в случай че не си платят налозите ще има дерогация ”, сподели той.

" Ще бъдем правилни. Няма да вкарваме дерогация в петък, до момента в който не стане ясно ще си заплати ли " Лукойл ” налозите. Не стига, че има дерогация, пък не си заплащат и налозите ”, уточни Борисов и добави: " Ако в петък отхвърлим ветото на президента, от вторник българите ще получават по 3 милиона лв. всеки ден. Това е, което ги тормози. Вместо да ги приберем в бюджета, с цел да има и за инфраструктура, и за коледни добавки, ние някак си се отхвърляме от тях “.

Той напомни думите си отпреди години, че тръбопроводът " Балкански поток “ един ден ще стане печатница за пари. " С 20 лв., които се поставят директните такси стават 3 милиарда лв.. Вече половината се изплатил. Българите се възползват “.

Източник:БГНЕС
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР