Ако не броим включването му като глас във Вечните, Махершала

...
Ако не броим включването му като глас във Вечните, Махершала
Коментари Харесай

Да се клонира или не - това е въпросът

Ако не броим включването му като глас във " Вечните ", Махершала Али в последно време много ни липсва на екрана - както кино, по този начин и телевизионния. Apple TV са се заели да компенсират тази липса.

Скоро ще може да гледаме звездата от " Зелената книга " в Swan Song.

Филмът на Бенджамин Клиъри (носител на Оскар за късометражния Stutterer) се води фантастична драма, само че от филмовия откъс виждаме, че фантастичността идва единствено от концепцията, че човек може да се снабди със собствен изцяло еднакъв клонинг.

Това и задачата на героя на Али Камерън, който е болен от неизлечима болест, само че не намира сили да заяви това на брачната половинка си (Наоми Харис), която е бременна, както и на дребния си наследник. Д-р Скот (Глен Клоуз) му предлага опцията да бъде " сменен " с нов Камерън без фамилията му да научи.

От тук нататък Swan Song е по-скоро психическата драма на героя дали това, което се кани да направи, е вярно и редно. Самият Махершала Али споделя, че доста е мислил над алтернативата на героя си и за себе си също не е стигнал до безапелационен отговор.

Swan Song можем да гледаме по Apple TV от 17 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР