Ако не беше руското разузнаване, днес Реджеп Ердоган нямаше да

...
Ако не беше руското разузнаване, днес Реджеп Ердоган нямаше да
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Не всеки, който те шпионира, ти мисли злото

Ако не беше съветското разузнаване, през днешния ден Реджеп Ердоган нямаше да бъде жив. Благодарение на тяхната помощ той резервира поста си и стартира интензивно доближаване сред Русия и Турция, с цел да стигнем до там, че към този момент се приказва за вероятно овакантяване на Турция на НАТО. Следователно не всеки, който те шпионира, ти мисли злото. Така стартира коментара си за шпионския скандал в Сърбия, в който беше забъркана и България, журналистът Велизар Енчев.

Пред БНР той съобщи, че за шпионажа няма филтър, когато става дума да приемане на информация и за оказване на въздействие, посредством по този начин наречените сътрудници за въздействие, колкото и близки да са двете страни: " Когато са близки, отново би трябвало да имат информация, с цел да знаят дали няма да изгубят този съдружник, или пък да му оказват помощ в сериозна обстановка, както стана в Турция ".

По думите му през последните два месеца сме очевидци на три шпионски абсурда с съветски адрес и надлежно с македонско, българско и сръбско присъединяване:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР