Ако не беше пандемията, сигурно вече щяхме да сме изгледали

...
Ако не беше пандемията, сигурно вече щяхме да сме изгледали
Коментари Харесай

Ще пада голям смях и екшън с Гал Гадот, Райън Рейнолдс и Дуейн Джонсън

Ако не беше пандемията, несъмнено към този момент щяхме да сме изгледали Red Notice с Гал Гадот, Райън Рейнолдс и Дуейн Джонсън .
 Райън Рейнолдс, Red Notice и за какво артистът записа послания към всички 400 души от екипа
Защо Райън Рейнолдс сподели 400 пъти благодаря

Саможертвата се прави оценка със всеотдайност

Но нея я има и прекъсна фотосите на кино лентата за много дълъг интервал от време. В последна сметка беше открит метод Red Notice да се приключи и напълно скоро ще бъде пуснат в Netflix.

И тъй като не остава кой знае какъв брой до премиерата, от стрийминг платформата взеха решение най-сетне да пуснат тийзър, който да очертае настройките ни към него. И да ни подразни, несъмнено.

Вече знаем и кой каква роля ще има. Дуейн Джонсън ще бъде сътрудникът на ФБР Джон Хартли, претрупан с тежката задача да залови някои от най-търсените нарушители в света.

И в случай че относително елементарно съумява да се добере до Нолан Буут (Рейнолдс), то сексапилната дама, позната като Бишъп (Гадот) се оказва огромна хапка за неговата уста. Затова Хартли и Буут сплотяват старания, с цел да се оправят с нея.

Не е ясно дали ще съумеят, само че пък от тийзъра виждаме, че ни чака много екшън, млатене сред главните персонажи (и не само), както и доооста комизъм в жанр Райън Рейнолдс.
 Дуейн Джонсън, Red Notice, и за какво Скалата не е могъл да се побере в Porsche Taycan
Когато си Скалата и си прекомерно огромен за Porsche

Голям смях е падало на фотосите на Red Notice

А, да не забравяме и половото напрежение сред героите на Скалата и Гал Гадот. Като цяло сме сигурни, че милионите (около 200), вложени от Netflix, ще се оправдаят.

Red Notice е в Netflix от 12 ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР