Ако не бъдат приети промените, Македония ще бъде отделена от

...
Ако не бъдат приети промените, Македония ще бъде отделена от
Коментари Харесай

Нешков: Служител на Вътрешната държавна сигурност на Тито води атаката срещу промените в конституцията на РСМ

„ Ако не бъдат признати измененията, Македония ще бъде отделена от пакета с Албания. Тя ще попадне в по този начин наречения „ сръбски свят “. Ние, като прилежаща страна, имахме обвързване това да го съобщим на нашите сътрудници. Рискът това да се случи не е дребен.

 

Хората, които сътвориха жестоките войни, които стигнаха до геноцид в Босна, сега ръководят Сърбия. Единият беше министър на информацията при Милошевич, а другият му беше представител. Наблюдаваме, че единствено преди 10 дни тези хора посегнаха на България, казвайки, че в България има сърби “, добави той.

 

„ Преди два дни при мен беше индивидът, който командва опозицията в Македония и непосредствен човек до Никола Груевски. В разногласието ни какво би трябвало да се случи, той с такава гняв призоваваше за разформироване на Народното събрание, че не чуваше причини.

 

Когато го питах какво ще се случи – той сподели, че „ ще се играе две години и ще се смени плочата “. Македония не би трябвало да позволява един човек от опозицията да взема решение ориста на страната за десетилетия напред “, акцентира журналистът.

 

„ В опозицията няма македонски причини. Тя приказва за български диктат, за българизация, за албанизация, както Вучич. Опозицията пази непознати геополитически ползи. Премиерът на Северна Македония сподели, че в македонския парламент има чиновник от „ Унутрашна државна безбедност “ (УДБА), която е Вътрешната държавна сигурност, основана от югославския деспот Йосип Тито.

 

Ковачевски уточни този човек като водач на офанзивата против измененията в конституцията. Там е казусът. Не е във вписването на българите “, сподели още Любчо Нешков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР