Ако настъпващата година ви носи настроение за промяна, може би

...
Ако настъпващата година ви носи настроение за промяна, може би
Коментари Харесай

50-те най-добри места за работа през 2018 г., според служителите

Ако настъпващата година ви носи въодушевление за смяна, може би е време да опитате нещо друго в професионален проект, написа Business Insider.

Glassdoor е уеб страница, където чиновниците и претенденти могат анонимно да преглеждат отзиви за компаниите и тяхния рейтинг, съгласно работещите в съответните компании. Освен, че може да се огледате за оферти в него, може да ревизирате и годишната ранглиста за 100-те най-хубави места за работа през 2018 година в Съединени американски щати.

За да открие фирмите с най-доволни служащи, уеб сайтът Glassdoor сканира голямата си база данни с цел да подреди компаниите по рейтинги по отношение на мението на настоящи и някогашни чиновници.

Нека да забележим, по какъв начин са подредени първите 25 компании:

50. SpaceX който е къс за Space Exploration Technologies Corporation е американски авиокосмически производител и компания за галактически транспортни услуги.

" За всеки тук се знае, че ще вземе рационални решения, тъй че прекарваме времето си, като се фокусираме върху задачата, вместо да се заключваме в дребните неща. Всеки тук е радушен и спокоен, тъй че на работното място се чувствате като някъде, където в действителност желаете да сте всеки ден. "

49. Wegmans Food Markets е районна верига супермаркети.

" Страхотна работна среда, почтено възнаграждение и благоприятни условия за служащите, които са насърчени да порастват и да се развиват нагоре в компанията. "  

48. Oshkosh Corporation е американска индустриална компания, която проектира и построява профилирани камиони, военни транспортни средства, авиационни пожарни апарати и съоръжение за достъп.

" Фирмената просвета е чудесна, надарени екипи изграждат цялата компания. Те винаги желаят да оказват помощ и са ангажирани да бъдат още по-добри. "

47. Protiviti е световна компания за бизнес консултиране и вътрешен одит, в която работят над 3700 души.

" Това е семейство, любуваме се на работа и играем дружно. "

46. ​​Texas Health Resources е неправителствена система за опазване на здравето.

" Добро отношение, големи облаги, възобновяване на разходи за образование, цялостна позитивна работна среда, добра връзка. "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР