Ако наскоро сте се разделили, но желанията ви са се

...
Ако наскоро сте се разделили, но желанията ви са се
Коментари Харесай

Секс с бившия - кога е удачно и кога не? Вижте 5 въпроса, които да си зададете

Ако неотдавна сте се разделили, само че желанията ви са се събудили с нова мощ - кандидатурата на някогашния може да бъде привлекателна. Все отново се познавате и сте били интимни неведнъж. Но коства ли си да поемете по този път? Ако тази мисъл ви мине през главата, тогава към момента сте привлечени от някогашния сътрудник. А в това време желаете единствено секс - без ангажираност и обич. Преди да се втурнете в сходна случка, помислете дали не е моментна уязвимост и какви са вероятните последствия? В края на краищата, всяко разлъка е една рана. Какво да се запитаме преди да се върна още веднъж в леглото с него?

1. Кой е основател на раздялата?
Ако връзката е прекъсната по негова самодейност и към момента страдате, сексът с него няма да ви помогне да възобновите връзките и да продължите дружно. Неспособността да се абстрахирате прочувствено ще ви води към пътя към още по-голямо страдалчество.

2. Защо се разделихте?
Ако проблемите са били толкоз съществени и са довели до раздялата, в действителност ли желаете да се любите с него? Мъжът, който в този момент желаете, е същият, с който сте решили да не прекарвате повече и един ден дружно. Не си създавайте заблуда, че в случай че го вкарате отново в леглото, ще го вкарате отново в живота си.

3. Среща ли се той с друга?
Може би някогашният ви мъж към този момент има нова връзка или пък си има любовници за по една нощ. Мислиш, че сексът ще бъде безвреден, тъй като го познаваш, само че сигурна ли си, че знаеш всичко? Все отново, в случай че стигнете до секс, ползвайте защитни средства.

4. Искате ли да го забравите?
Ако отговорът ви е "да ", тогава е по-добре да не мислите за секс с него. Колкото повече споделяте и колкото по-близка е тази връзка, толкоз по-трудно ще бъде да започнете нов живот.

5. Колко почитате себе си?
Мъжът, с който не желаете да прекарате остатъка от живота и който не желае да бъде с теб, надали си заслужава да бъде вашият сътрудник за секс без обвързване. И вие заслужавате повече от угаждане на физическите си потребности. Разбира се, има обстановки, при които сексът с някогашния би бил чудесна концепция. Например, вие сте се разделили спокойно и без кавги. Или и двамата след раздялата сте осъзнали, че не можете да живеете един без различен, обсъждате всички проблеми и желаете да опитате още веднъж. Основното е, че би трябвало да бъдете почтени и да разбирате, че вашите упования и цели съответстват, в противоположен случай някой от вас ще страда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР