Ако напоследък ви е трудно да поддържате положителна нагласа, това

...
Ако напоследък ви е трудно да поддържате положителна нагласа, това
Коментари Харесай

Ретрограден Юпитер в Телец поставя под въпрос вярата и мечтите ни: какво да очаква всяка зодия

Ако в последно време ви е мъчно да поддържате позитивна настройка, това може да се дължи на няколко астрологични събития. Слънцето, преминаващо през продуктивния и прагматичен знак на Дева , съгласно астролозите е съществена причина, защото това време на годината е обвързвано с приоритизиране на логиката, решаването на проблеми и сериозното мислене.

А и тазгодишният сезон на Дева се ръководи от назадничав Меркурий , прочут с това, че предизвиква пристъпи на недоумение, забавени проекти и изцяло комплициране. При толкоз доста неустановеност е разбираемо, че може да не се чувствате толкоз щастливи, изключително със започващия назадничав Юпитер , описват от.

Като планетата на изобилието, шанса и щастието, най-голямата планета в Слънчевата система е виновна за поддържането на положително въодушевление и ентусиазъм. Въпреки това с разгръщането на тазгодишния назадничав Юпитер способността на всеки зодиакален знак да мечтае, да се стреми и да приема оптимистичен метод на мислене може да се сблъска с известни компликации .

Като една от по-бавно движещите се планети в астрологията, Юпитер става назадничав всяка година за към четири месеца. Въпреки това през 2023 година за първи път след повече от 12 години през този интервал планетата ще бъде ситуирана във закрепения земен знак Телец , наблягайки област от вашата рождена карта, която не е претърпяла този тип проверка от много време.

От месец май насам задачата на Юпитер в Телец е да разшири материалните запаси, активи и дълготрайна сигурност. Тъй Юпитер е назадничав от 4 септември до 30 декември , ще бъдете призовани да преразгледате очакванията, фантазиите и идеалите, които сте култивирали в дома, ръководен от Телец във вашата натална карта.

Това е опция да измененията гледната си точка по отношение на финансите, движимостите и потребностите . Може да бъдете подканени да се откажете от всяко прекалено държание или желанието да се отдадете на неща, от които в действителност не се нуждаете. Може да преосмисляте фантазиите си, с цел да сте сигурни, че те са в сходство с това, което виждате в дълготраен проект. Въпреки че вярата ви може да бъде сложена на тестване , това ще опрости живота ви и ще ви разреши да разберете от какво в действителност се нуждаете, с цел да живеете удовлетворяващ живот.

Вижте в галерията тук как ретроградният Юпитер в интервала 4 септември - 30 декември ще се отрази на всяка зодия съгласно:
 Как ретроградният Юпитер ще се отрази на всяка зодия  Как ретроградният Юпитер ще се отрази на всяка зодия  Как ретроградният Юпитер ще се отрази на всяка зодия  Как ретроградният Юпитер ще се отрази на всяка зодия
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР