Ако наистина искате България да е демократична държава, разкарайте Христо

...
Ако наистина искате България да е демократична държава, разкарайте Христо
Коментари Харесай

Възрастна жена към Гюров: Няма да гласувам за вас, вие сте леви, разединихте България!

Ако в действителност желаете България да е демократична страна, разкарайте Христо Иванов и Атанас Атанасов от политиката, прикани пенсионерката

„ Няма какво да чуя аз, към този момент ви познавам вас, вие едно и също си повтаряте. А този дето е Христо Иванов му кажете да се махне от политиката, Атанасов също “. С тези думи стара жена се обърна към лидера на листата от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ в Благоевградска област Андрей Гюров по време на предизборно събитие на обединението в Благоевград.

„ Ако в действителност желаете България да е демократична страна, разкарайте ги тия, дето не знаят…То нищо свястно не споделя този човек Христо Иванов “, възмути се пенсионерката.

От думите й стана ясно, че на предходните избори е гласувала, само че е разочарована и в този момент няма да го направи.

„ Няма да гласоподавам за вас. Този път няма да отида да гласоподавам “, отсече дамата.

„ Гласът е във вас. Може да изберете за кого да гласувате в цялата листа. В нашата листа имаме 22-ма души, 22-ма млади, разнообразни, запознайте се “, стартира да я пропагандира Гюров, само че тя го пресече:

„ Знам ви всичките. Видях ви. Гледам ви и ви чувам две години по малкия екран, какви нелепости говорите “!

„ Половината са ни нови “, продължи да я убеждава Гюров.

„ Успех Ви поисквам, Вие сте образован човек “, регистрира въпреки всичко дамата.

„ Вие не сте демократи. Демократите се сплотяват. Вие разединихте България “, възкликна въпреки всичко тя, при което, лидерът на листата на ПП-ДБ в Благоевградска област й изясни, че Политическа партия са се обединили с Демократична България.

„ Така че имате опция да гласувате за обединяването “, настоя Гюров.

„ Ама вие сте леви бе, вие сте леви, апелирам ви се. Половината сте леви, другата половина десни. Няма да гласоподавам за вас, никой от вас не ми харесва, тъй като няма за кого. Сигурно няма да гласоподавам “, безапелационна бе дамата.

Гюров обаче продължи да приказва през нея и да я разубеждава да гласоподава за „ Добрите сили “.

Тя се опита да се измъкне, пожела триумф и го прикани:

„ Успех! Най-сетне се срещнах с Вас. Виж какво, в случай че искаш България да просперира, направете по този начин, че всички антикомунисти да се обедините, които сте срещу левите, дето ни изтормозиха какъв брой години Комунизъм “.   

„ Тук не е въпросът леви, десни. Въпросът е в действителност комунизъм-антикомунизъм, това са напълно други неща. Има съвременни леви партии, които нямат нищо общо “, отговори Гюров.

Възрастната жена обаче го репликира:

„ Аз познавам хора, чиито татковци са били комунисти, а те сега са демократи. А от демократите познавам такива, които са леви. Чуй ме в този момент, аз не съм срещу хората. Радев ще ви вземе властта най-после и това е ситуацията “.

Припомняме, че през вчерашния ден, „ Добрите сили “ удариха дъното с меко казано просташка демонстрация на предизборното събитие в Благоевград.

БОЕЦ сложиха монумент на Бойко Борисов в центъра на града и дружно с водещи лица от ПП/ДБ се гавриха с него и му насочваха револвер, заяви уеб сайтът 4vlast-bg.eu.

Гордо пред „ паметника “ театралничи Георги Ганев от Демократична България. Там беше и Андрей Гюров от „ Продължаваме промяната “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР