Ако на този свят има човек, който може да даде

...
Ако на този свят има човек, който може да даде
Коментари Харесай

Джоан Роулинг: Успях, защото ударих дъното

Ако на този свят има човек, който може да даде в действителност умен съвет за това по какъв начин да изплуваш от дъното и да се качиш на върха, без да слизаш от там, то това несъмнено е Джоан К. Роулинг - нашата днешна рожденичка, която навършва 57 години.

Някога тя е била бедна, бита от мъжа си, изгонена от вкъщи си, самотна майка, без никаква ясна визия за бъдещето. Днес обаче е величие в актуалната литература и единствено с една гениална концепция за нормално момче с невероятни качества, съумя да натрупа цяло положение. Изминаха съвсем 20 години от основаването на първа част от поредицата за Хари Потър, само че и до момента светът не познава по-добро попадение в света на детската литература и фентъзито. Джоан Роулинг е същински феномен, а ние на драго сърце ще почерпим хрумвания от рецептата ѝ за триумф.

A post shared by (@thingsofhp) on Jul 31, 2019 at 4:11am PDT

1. Провалите ти оказват помощ да се опознаеш

Почти всички международни звезди, на които се възхищаваме, са минали през тежки интервали и редица от провали. Но те са тук, с цел да ни покажат, че няма нищо невероятно, стига да не се предаваш. Напротив, грешките са прелестен мотив да погледнем какво не вършим задоволително добре и къде преценката ни се разминава с истината.

2. Реализирай концепциите си

Щом Джоан е съумяла да осъществя концепциите си, когато безусловно е била изхвърлена на улицата от мъжа си, значи и ти можеш. Никога не спирай да работиш за реализирането на проектите си, даже и крачките ти да са дребни. Просто не спирай.

3. Бъди подготвен за рецензии

Ако рецензиите те събарят, не се учудвай, че не успяваш. Посрещни ги с подготвеност и усмивка и отсей това, което мислиш, че ти е потребно. Не забравяй, че постоянно ще има хора, които не те харесват и единствено чакат да се провалиш и да спреш.

A post shared by (@liberatedtarot) on Jul 31, 2019 at 4:08am PDT

4. Животът не е лист с достижения

„ Ако можех да върна времето обратно, в този момент щях да се върна и да го кажа на 20-годишната аз “, споделя Джоан Роулинг в изявление.

5. Винаги има боязън и боязън

Естествено е да чувстваш боязън, тъй като излагаш най-уязвимата и съкровена част от душата си пред другите, изключително когато си в областта на изкуството. Трябва да канализираш този боязън в силата да направиш най-хубавото, на което си кадърен.

6. Удари дъното и стани

„ Бях свободна, тъй като най-големият ми боязън се трансформира в действителност и все пак оцелях. Ударих дъното и това беше една чудесна база, върху която да изградя живота си отначало. “, Джоан Роулинг.

A post shared by (@hxneydukez) on Jul 31, 2019 at 4:10am PDT

7. Не забравяй, че имаш вълшебен сили

„ Не се нуждаем от магия, с цел да променим света. Ние към този момент имаме магическата мощ вътре в себе си: имаме способността да си представим по-доброто “, Джоан Роулинг.

8. Мечтите се сбъдват

На Джоан К. Роулинг ѝ е лишило 5 години, с цел да напише първата част от поредицата за Хари Потър и още 2 години, с цел да я издаде. Те са изпълнени с отводи и унижения, до момента в който един ден не получава това „ Да “, което трансформира всичко.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР