Ако на прага на дома ви има Ferrari, в чиято

...
Ако на прага на дома ви има Ferrari, в чиято
Коментари Харесай

Ferrari предлага награди за докладване на фалшификати

Ако на прага на дома ви има Ferrari, в чиято достоверност се съмнявате, или в случай че сте купили на детето си брошура за оцветяване или пъзел с изображение на автомобил на упоменатата марка, имате късмет да получите скъп подарък от компанията от Маранело, в чиято достоверност не можете да се съмнявате.

, корпоративното издание на италианския авто производител, разгласява материал, в който се акцентира триумфът на марката в намирането и унищожаването на артикули, които носят логото на Ferrari без никакви права.

За да подчертае, че във връзка с достоверността марката не прави изключения за никого, изданието оповестява, че шест реплики на коли Ferrari от 50-те години, които екип от две дузини експерти в продължение на доста месеци е проектирал и сглобявал за фотосите на кино лентата " Ferrari " са оживели за малко след монтажа и озвучаването на кино лентата. След като филмът е бил изцяло подготвен, всички тези реплики не са изпратени в музей или на търг, а са демонтирани и изхвърлени. И това макар обстоятелството, че марката от Маранело се е отнесла благосклонно към снимането на биографичния филм и даже е съветвала филмовия екип.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР