Ако можем да свържем 80-те години на миналия век и

...
Ако можем да свържем 80-те години на миналия век и
Коментари Харесай

Ретро, секси, удобно: завръщането на ластика за коса

Ако можем да свържем 80-те години на предишния век и началото на 90-те с един избран аксесоар в модата, то това сигурно би бил ластикът за коса или както също самоуверено го назоваваме панделка.

Онзи цветен щрих от визията ни, който придава на вързаната на опашка коса доброволно, ретро лъчение и в това време е безпределно удобен и комфортен.

Едва ли има изцяло правилни исторически сведения кой ли е индивидът, на който за първи път е хрумнало да оформи прическата си по този начин, че косата да не му се спънка пред лицето, само че ние, всички дами на света, сме му безпределно признателни, че този аксесоар съществува.

 ф Elle.com

И в случай че допреди няколко години ластиците за коса, покрити с нагънат, велурен текстил бяха отживялост, то към днешна дата те стремително се завръщат на стилния подиум и в косите на холивудските звезди, които диктуват трендовете.

Възраждат го Бела Хадид, Селена Гомес, Хейли Болдуин... А единствено си припомнете по какъв начин е изглеждал едно време върху буйните къдрици на Сара Джесика Паркър.

 ф Elle.com

 ф Elle.com

 ф Elle.com

 ф Elle.com

Ако вие пазите подобен ластик някъде вкъщи, останал ви за спомен от майка, баба или самите вие сте го носили в миналото, извадете го. Както се споделя - в този момент му е времето. Колкото по-шарен и привличащ вниманието и погледа към себе си с щури цветове, толкоз по-добре!

 ф Elle.com

Както сте се досетили, модата непрекъснато се ротира, тъй че ние към този момент сме в очакване и всички тези странни хрумки от 2000 до 2005 година да се появят още веднъж в близко бъдеще.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР