Ако можем да ги реализираме управленските приоритети, ще има ротация.

...
Ако можем да ги реализираме управленските приоритети, ще има ротация.
Коментари Харесай

Денков: Ако можем да реализираме управленските приоритети, ще има ротация

Ако можем да ги осъществяваме управническите цели, ще има ротация. Ако не можем, няма да има. Това съобщи министър председателят Николай Денков във връзка идната ротация на държавното управление, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Ротацията не е непременно. Ротацията ще се случи и би трябвало да се случи, когато имаме ясни гаранции ще продължи работата по управническата стратегия. Когато е ясно, че България ще продължи да се развива като проевропейска страна, която поддържа главните европейски цели, която продължи да се бори за увеличение на приходите и намаляването на неравенството. 

Той изясни, че към този момент се е провела среща сред него и Мария Габриел, на която е била разисквано осъществяването на управническата стратегия. По думите му двамата сега са на стадий " диалози ". 

Денков изрази удивление от част от политическите мнения във връзка с разискванията за кабинета след март месец. 

" Поисках среща с Борисов, с цел да чуя има ли нещо ново. Ново за тях, което аз не знам, тъй че да можем да го обсъдим ", добави той. 

" Оценката на министрите ще става във връзка с осъществяването на тяхната стратегия. Това, което те са съумели да изпълнят, какво е останало неизпълнено, за какво е останало неизпълнено, защото от време на време има фактори, които са отвън министрите. Само на база това можем да кажем дали някой се е справил, или не се е справил ", изясни министър председателят. 

Денков сподели още, че към момента не е ясно кое ведомство ще оглави, откакто отстъпи министърпредседателския пост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР