Ако може да степенуваме по това колко изкушаващи и разнообразни

...
Ако може да степенуваме по това колко изкушаващи и разнообразни
Коментари Харесай

Ако ще е Черен петък, нека да е в eMAG!

Ако може да степенуваме по това какъв брой изкушаващи и разнородни са офертите, то Черният петък на eMAG ни е обичан! На уеб страницата може да намерите хиляди предложения на неустоими цени.

Кой не обича да пазари качествени артикули на атрактивни цени? Най-доброто време от годината, в което може да се сдобиете с обичан артикул и то доста по-изгодно е месец ноември.

Този месец датата 18-и е в действителност специфична, тъй като тогава започва акцията.

Ако желаете да се поглезите или пък да се погрижите за себе си, да преобразите дома си или да зарадвате обичан човек, в платформата ще намерите голямо многообразие от над 2 милиона продукта на страхотни цени!

Както се споделя „ В годината има 52 петъка, само че eMAG Black Friday е единствено един!

*Бонус концепция: Коледните и новогодишните празници наближават, ето за какво в този момент е моментът да се подготвите с дарове за околните си и да си спестите непотребния стрес.

Споменавайки идните празници, желаете ли да имате красива коса и прическа като след посещаване при коафьор, до момента в който изпращате актуалната година и посрещате новата? Ако отговорът е „ да “, не изпускайте eMAG Black Friday, с цел да се сдобиете с, която ще оформи косата ви и ще ѝ придаде кашмирна мекост.

 Добави изложение

*От продукта има 200 броя на Black Friday оферта.

Красива коса, секси рокля, обичаното червило и несъмнено, един часовник за лукс ще добави идеално вашата празнична визия. Правилният часовник пък постоянно и когато и да е прибавя грациозност, тъй че е нещо, в което си заслужава да инвестирате. В eMAG Black Friday може да намерите, с който няма да останете незабелязани.

                        Добави изложение

*От продукта има 150 броя на  Black Friday оферта.

Празните са си празници, само че всекидневието е това, което ни кара да мислим по-практично. В последните години мултикукърите станаха неизменима част от кухнята на модерното семейство, тъй като доста улесняват готвенето. Ако към момента нямате мултикукър или пък желаете да промените остарелия си подобен, в eMAG може да намерите преференциална оферта .

 Добави изложение

*От продукта има 100 броя на Black Friday оферта.

Ако пък сте от хората, които обичат да стартират деня си с хубаво кафе, разнасящо неустоимия си мирис из целия дом, струва си да се поглезите с покупката на кафеавтомат. В eMAG може да намерите, в чието кафе просто ще се влюбите.

 Добави изложение

*От продукта има 255 броя на Black Friday оферта.

*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат настоящите им цени за интервала преди акцията. Black Friday цените ще са видни и настоящи, започвайки на 18.11.2022 година след началото на акцията до нейния край или до привършване на наличните количества.
И по този начин, в случай че към този момент нямате самообладание за eMAG Black Friday, какво би трябвало да знаете за акцията?
Тази година eMAG Black Friday стартира рано сутринта на 18-и ноември , тъй че не отлагайте извършването на покупки. Бройките на селектираните за акцията предложения са лимитирани и се изчерпват бързо заради огромния интерес. Миналата година да вземем за пример, единствено за 1 минута при започване на акцията са били поръчани 1626 броя продукта. Част от продуктите, които ще бъдат разкрити авансово, може да видите.

 Добави изложение

Също по този начин, не се тормозете, че ще би трябвало да чакате поръчката си дълго време поради натовареното извършване на покупки. Поръчките ще стартират да бъдат доставяни още на идващия ден, 19.11, като задачата е всички Black Friday поръчки с артикули, предлагани от eMAG, да бъдат доставени най-късно до 3 декември. За още по-добро потребителско преживяване, усъвършенстваният с нововъведения логистичен център на компанията покрай Букурещ, в Джойта, Румъния, е подготвен да поеме доставки за българския eMAG Black Friday. „ Складът на бъдещето ” има смарт лавици, 432 робота вид совалка и робот за подбиране с потенциал на обработка 500 продуктови единици/час, което усилва над 4 пъти потенциала.

Традиционно, eMAG прави така наречен blackout (затъмнение) на уеб страницата си, преди да посрещне натоварения трафик от искащи да се снабдят със артикули на атрактивни цени. Сайтът става деен рано сутринта, след 07:00 часа в деня на Black Friday – 18-и ноември тази година.
Няколко потребни съвета за извършване на покупки в eMAG Black Friday:
• Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, с цел да разберете по кое време стартира Black Friday 2022.

• Запазете авансово обичаното си място за доставка, с цел да можете бързо и комфортно да вземете поръчките си. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG с изключение на доставка до определен адрес, ще бъдат разполагаем над 3000 места за доставка в цялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи и автоматизираните денонощни станции easybox), както и шоурумите на компанията в София - в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив в Пловдив Мол.

• Запазете вашата карта в акаунта си, с цел да вършиме поръчки несъмнено и бързо.

• Подгответе авансово лист с обичани артикули.
Приятно извършване на покупки! Вашите обичани артикули са на няколко клика разстояние от вас!
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР