Ако модата ангажира голяма част от вашето внимание, ако сменяте

...
Ако модата ангажира голяма част от вашето внимание, ако сменяте
Коментари Харесай

Тези дами са модните диктаторки под тепетата

Ако модата ангажира огромна част от вашето внимание, в случай че сменяте по няколко тоалета преди да излезете от къщи, тази публикация несъмнено ще ви заинтригува! Но, в случай че си падате по-скучните ежедневни дрехи или предпочитате да ходите по анцунг в мола, въобще не си правете труда да я четете, написа Трафик нюз бг.

В идващите редове ще ви представим повелителките на модата в Пловдив! Те са като героини от „ Сексът и градът” и умерено могат да бъдат съпоставени с Анна Дела Русо и Донатела Версаче. Дръзки цветове, разнообразни комбинации и моментно въодушевление – задоволително е да ги видите един път и в никакъв случай повече не бихте ги не запомнили. Модните икони на Пловдив приковават вниманието с самостоятелния си жанр и метод на обличане.

Елементът на изненадата, опцията да надхвърлиш упованията и да се отличиш от тълпата постоянно са предизвиквали удивление!

И в случай че модата е преходна, то стилът е безконечен. Пловдивските вдъхновения могат да се забавляват по непредвиден метод и да угодят на кокетката вътре в себе си с първокласна чанта, екстравагантни аксесоари или смели цветови комбинации. Модните икони под тепетата сортират тоалетите си за разнообразни събития, по този начин както единствено те умеят и всякога тяхното появяване е като черешката на тортата.

Оставяме на вас да решите коя по какъв начин да назовем - стилна или екстравагантна, или и двете. Но при всички случаи те притеглят внимание с наличието си!

Петя Джофра



От неотразим до фънки, от типичен до абсурден, стилът на Петя я трансформира в фешън икона а ла “хамелеон”. Дизайнерката и собственичка на фешън бутик Джофра е постоянно смела и провокативна – тъкмо каквито са и облеклата, които се оферират в първокласния магазин и основани единствено за дами с афинитет към забавната и впечатляваща визия.



Самата тя не един път е споделяла, че модата за нея е занимание и не може да си показа животът без нея, а ентусиазъм намира от най-големите дизайнери като влага и нотка от себе си. Екстравагантни аксесоари от обеци и чанти, през очила и шапки, преминавайки към шармантни рокли с принтове и дантела, дълги поли с тюл, до страхотни модели обувки – в случай че срещнете на улицата невероятната Петя няма по какъв начин да не я забележите и да се обърнете след нея минимум 5 пъти!



Тя постоянно сграбчва сниманието с атрактивно облекло, разноцветност и персонален почерк. Ръчно изрисувани облекла и ексцентрични щампи въодушевени от анимационни герои също са част от невероятните оферти на първокласния бутик.





Петя обича да опитва освен с облеклото, само че и с косата си. Често може да бъде видяна с разнообразни цветове, като последно заложи на плитки в бебешко розов цвят.





Djofra се подрежда измежду най-предпочитаните марки облеко на родните звезди и на всички красиви дами, които харесват ексцентричната, съвременна и ярка визия.



Мария Кюркчиева



В компанията на Петя Джофра най-често може да видите нейната близка другарка и модел на доста от облеклата в бутика – Мария Кюркчиева.





Тя също е облечена от глава до пети в „ джофра стил” – от време на време залага на спортно облекло, различен път на спорто-елегантно, само че обичан и е супер екстравагантния метод на обличане.



Димка Шаламанова



Димка Шаламанова носи купата „ Жена на годината” 2011 в категория Мода и дизаин на списание " Грация ", а през декември 2012 година е номинирана в специфичното издание на списание на Forbes за най-успелите българки в категория " Мода и бизнес ".



Елегантната дама е дизайнерка и собственичка на фешън бутик “Evis”. Стилът й на обличане може да бъде съпоставен с този на великата Анна Дело Русо – екстравагантен и замайващ.



Димка Шаламанова е същинско фешън събитие и като една кралица на стрийт стайла за нея не е по никакъв начин необичайно да се разхожда по улиците с нещо екстравагантно, което да провокира мненията и любознанието на минаващите около нея хора.



Тя е друга, а тоалетите й оказват помощ да изрази своята ндивидуалност и убеденост. Животински принтове, разнообразни цветови комбинации и форми разказват нейното креативно мислене.



Невероятното комбиниране на материи с екстравагантни шапки и очила постоянно я открояват от тълпата.



Николета Радукова



Красивата Николета Радукова се занимава с направа и дизайн на дамски облекла. Като основател на тип изкуство, тя споделя, че хубостта е в действителност значима за нея.



Именно по тази причина черпи концепциите си от всичките й форми-наслаждава се на хубостта във всичко-жените, децата, картините. За нея модата е О2.



" Понякога сънувам моделите си. Щом това се случи вземам молив и лист и стартирам да рисувам " - споделя собственичката на стилния бранд " Nikole Collection ".



В направата на облеклата си залага на качествени материи и на спортно-елегантния жанр, използван както денем, по този начин и вечер.

Харесва ярките акценти и ексцентрични цветови комбинации.



" За мен е извънредно значимо дамите, носещи облеклата, които аз сътворявам да се усещат мечтани и красиви! " - споделя още Николета Радукова.



Ралица Тошкова



В компанията на Николета Радукова постоянно може да бъде засечена и една от най-близките й приятелки – ослепителната Ралица Тошкова. Тя е прочут модел и брачна половинка на пловдивския предприемач Владо Арабаджиев.



Тоалетите на хубавицата са кой от кой по ексцентричен и излъчващ класа и жанр. Тоалетите на Ралиcа Тошкова са от последните сбирки на най-известните международни дизайнери или са дело на известни пловдивски дизайнери, каквато е Николета Радукова и най-често двете са облечени с последните оферти на стилния бранд “Nikole Collection”.



Облеклото на красивата пловдивчанка постоянно е допълнено от обилни и първокласни бижута, а нестантартните прически довършват цялостния образ на пловдивчанката.



Мария Рея



Прекрасната Мария с огнен цвят в косите постоянно прави усещане с неповторимия си и несравним жанр. Тя е тъкмо толкоз забавна и друга, колкото е й нейната специалност – агроном.



Една от дилемите й е изпитване на холандски сортове зеленчуци за това по какъв начин да се приспособяват в наши условия. Дори по време на работа тя не изневерява на стила си и е заслужен образец за удивление.



Тя постоянно може да бъде засечена на разнообразни културни събития, а с помощта на нейното наличие калдъръмените улички на Стария Пловдив добиват още по-голяма доза нюанс.



Отношението към детайла е нещото, което сплотява в нея работата й, стила й на обличане и отношението й към виното, музиката и изобразителното изкуство. Екстравагантната дама е почитателка на модата от “ предходна епоха” или така наречен Винтидж жанр, когато облеклата са били с високо качество и подчертана женственост.



Тя споделя с нас, че не е привърженичка на избрани марки и избира да си пазари облекла от дребни ателиета. В дрешника й има и доста тоалети ушити особено за нея!



В взаимозависимост от събитието, тя сама измисля модела на тоалета и всякога е все по-атрактивна. Харесва естествените материи и ярките цветове, съчетани с усмивки и положително въодушевление!



Елена Нейчева



Красивата Елена е учител по съветски език и съсобственик на стилния уебсайт anotherfashion.bg.



Често може да бъде засечена в квартала на креативните промишлености – Капана, в компанията на красивият й домакински любим – бял пудел, носещ името Дарко.



Елена обожава денима и черното. Вдъхновява се от японските дизайнери. Предпочита да носи семпли комбинации, само че не се тормози да опитва с екстравагнатни визии, като чехли или сандали с чорапи и рокля върху панталон.





Тя несъмнено ни завоюва с една от последните си фотоси, на която е избрала да комбинира кариран панталон с черни лачени боти, над които се прокрадват чорапи от новата сбирка на стилния колос Calvin Klein.



За нея стилът е комбиниране сред нюх, въображение и храброст да носиш една елементарна дреха по невероятен метод.



Сред най-екстравагантните дами на Пловдив попадат още:

Цветана Дичева

23-годишната пловдивчанка Цветана Дичева обожава всичко обвързвано с тоалети и обувки и най-новите фешън трендове. Тя стана известна с появяването си в “Гласът на България”, където обра овациите на публиката и се показа на международно равнище. Освен това, тя има и няколко сполучливи взаимни плана с нейни сътрудници, както и независими осъществявания.



" Най-голямата ми пристрастеност и обич е пеенето,но на второ ходило е модата,мисля че двете неща си вървят ръка за ръка,за да си забавен и сполучлив актьор е добре да си съвременен и да следиш и придържаш към трендовете " - споделя чаровницата пред Trafficnews.bg



Ето какво още ни описа Цветана, за това по какъв начин и от къде избира облеклата си, и коя е най-голямата й пристрастеност сега:

" Винаги, когато си купя чифт обувки или нова блуза, нямам самообладание да помисля за това по какъв начин ще съчетая тоалета и от какво още се нуждая, с цел да бъде приключен и несъмнено да наподобява съвременно и в тренда. Напоследък съм захласната от обувки, обичам да пазаря онлайн. Имам обичани интернет магазини, които сама открих посредством инстаграм и съм доста удовлетворена,тъй като оферират най-новите трендове сега и постоянно излизат нови и нови модели. Понякога не мога да спра да си закупувам обувки! Макар и да не се нуждая от всеки един чифт, обичам да ги виждам подредени в стаята си и да си мисля по какъв начин да ги съчетавам ".



Любимите й фешън марки са Гучи, Луис Вюитон и Баленсиага, само че за нея не е наложително да си облечен в облекла от толкоз висок клас, с цел да бъдеш в крачка с най-новия тренд.

" Не мога да кажа че съм единствена и извънредна в това, което нося, само че се старая да е такова, каквото ми харесва. Никой не може да бъде извънреден в днешно време, постоянно ще има някой, който първи е носил даден тренд и по този начин е станало съвременно. Нека не забравяме да бъдем себе си и да носим това, което ни кара да се усещаме красиви и щастливи в кожата си, следвайки вътрешното си аз и сърцето си, а не това, което е съвременно и тривиално " - споделя още русокосата изпълнителка.



Венета Дюлгерова

Чаровната и сексабилна русокоска Венета Дюлгерова е търговски представител на Лореал - работи с фризьорите и салоните за хубост. Тя е влюбена в модата и хубостта, както и в възприятието, което носят. Венета постоянно се отличава с неповторимия си жанр.



Най-често може да я видите облечена в гладки, меки и даже лигави на досег материи, разръфан деним, щампи, отразяващи светлината, мъниста и железни капси. Тя няма обичан цвят и харесва всички от тях.



За нея просто е значимо те да са подбрани съгласно тоналността на косата и кожата на човек. На въпроса какъв е стилът и на обличане, тя отговори: " Някаква комбинация сред топ модерните неща за сезона, секси и блястящи. Този сезон съм влюбена в сбирките на Гучи, доста мой жанр е и Балмейн и Кавали ". Тя споделя още, че екстравагантното й облекло съвсем постоянно е забелязвано от близките и много постоянно дамите, с които работи я питат от къде си е купила дадена дреха или аксесоар.



" Обожавам щерка си и внимавам да я възпитам да бъде същинска дама, влюбена съм в работата си и хората, с които работя, имам вяра в фантазиите си, в любовта, в целуването, многото целуване, имам вяра, че щастливите девойки са най-красиви " - споделя още Венета.



Десислава Георгиева – Джорджия



Фолк певицата Джорджия също залага на личен жанр и обича да бъде друга от останалите. Често може да бъде засечена из известните пловдивски клубове в компанията на известни предприемачи и в никакъв случай не може да остане незабелязана.



Тя постоянно провокира вълна от мнения във връзка ексцентричното си и скандално облекло.



Бляскави и ексцентрични аксесоари, скотски принтове, ръчно изрисувани тоалети и разнообразни щампи са единствено част от изключителния дрешник на изпълнителката „ а ла” Кари Брадшоу.





Ирина Вълкова



Красивата пловдивчанка Ирина Вълкова е певица и лице на няколко фешън марката.



Блондината пътува доста постоянно из разнообразни кътчета по света, само че постоянно, когато се прибере в родния Пловдив събира погледите със своята хубост и атрактивна визия.



Здравословният метод на живот и постоянните тренировки, които са неизменима част от живота на Ирина също си споделят думата! Каквото и да облече като че ли е шито за нея и стои извънредно върху изваяните форми на пловдивчанката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР