Ако мислите, че животът ви е труден и заплатата ви

...
Ако мислите, че животът ви е труден и заплатата ви
Коментари Харесай

15-годишната Николет се оплака в тв ефир: Не мога да живея като селянка с 1000 долара на месец (СНИМКИ)

Ако мислите, че животът ви е сложен и заплатата ви не доближава, с цел да посрещнете месечните си разноски, то би трябвало да се запознаете с Николет Грей. 15-годишно момиче живее единствено с 1000 $ на месец и е нещастна, защото счита, че майка й, Нина, не се грижи за нея, както прилича. Причината Николет да се оплаче в американския ефирен ефир е, че майка й съкратила месечния й бюджет от 5000 на 1000 $ и в този момент й се налагало „ да живее като селянка “, написа woman.bg. „ Искам майка ми да разбере, че съм привикнала на избран метод на живот и тя няма право да ми го лишава. Не мога в този момент да стартира да пребивавам с 1000 $ месечно “, споделя Николет пред камерите Преди да стартира да се оплаква от майка си, момичето гордо разхожда екипа на шоуто из дома си, като подчертава върху дрешника. Тя споделя, че преди Нина й е осигурявала всичко, което е поискала – хубаво частно учебно заведение, водач, бавачка, даже и персонален треньор. Освен всички тези екстри Николет получавала кредитна карта без предел и настрана 5 000 $. Понякога 15-годишната госпожица е изхарчвала 10 000 $ за четири седмици.
 15-годишната Николет се оплака в тв ефир: Не мога да пребивавам като селянка с 1000 $ на месец (СНИМКИ)

Както всяка дама, Николет има уязвимост към красивите неща и най-много към скъпите облекла и чанти. Тя сподели няколко обичани аксесоара от дрешника си, като нейният любимец измежду чантите е на стойност 3000 $, само че не е най-скъпата в сбирката. Николет има няколко екземпляра на Chanel, които костват 5000 $. Не ги носи постоянно, повече обича да ги гледа, това били нейните деца. Разглезената тийнейджърка сподели и няколко чифта обувки, измежду които обичаните й сандали на Valentino. След като завърши обиколката из скъпите си движимости, Грей съобщи: „ Знам, че съм капризна пикла, само че аз просто се любувам на живота. Всички ме ненавиждат и приказват неприятни неща за мен, само че си мечтаят да бъдат на мое място “. Майката на Николет показа пред камерите, че щерка й е неконтролируема в харченето, като през последната една година разноските й са надвишили 100 000 $. След като схваща, че дребното й момиченце се трансформира в пазаруващо страшилище, Нина се пробва да вкара разхищенията й в граници, единствено че Николет не желае да одобри и това става мотив да отнесе разногласието в ефир с думите: „ Чувствам се като бедна селянка, не мога да пребивавам повече по този начин. Парите в никакъв случай не ми стигат. Мисля, че майка ми би трябвало да ми дава не по-малко от 2500 $ месечно. Аз съм отгледана като капризно момиче от Бевърли Хилс и няма да позволи това да се промени “.
 15-годишната Николет се оплака в тв ефир: Не мога да пребивавам като селянка с 1000 $ на месец (СНИМКИ)

Освен, че не счита да вкара разноските си в рационални правила, Николет чака от майка си да й купи Мерцедес за 231 000 $ като подарък за 16-ия й рожден ден. Нина се радва, когато схваща, че щерка й се е свързала с екипа на телевизионното шоу, тъй като от дълго време се чудела по какъв начин да вкара Николет в рационални граници. Майката показа пред камерите, че постоянно я е глезела с доста пари, защото се чувствала отговорна от обстоятелството, че е уединен родител, който съвсем не вижда детето си и работи 6 дни в седмицата. Но явно Нина е направила „ мечешка услуга “ на щерка си, тъй като й основава подправено самочувствие, което се изпарява, в случай че Николет не може да си разреши някоя скъпа движимост. Тя се усеща добре, само когато е обградена от доста пари и скъпоструващи играчки.
Нина признава, че изцяло е изгубила надзор над щерка си и даже не знае по какъв начин да я накаже. Опитва се да вземе телефона и преносимия компютър й за известно време, само че не реализира стремежи резултат. Пред камерите обаче Николет продължава изповедта си, признавайки през сълзи, че в никакъв случай не се е чувствала обичана: „ Когато бях дребна, мама все ми споделяше, че я е грижа за мен, само че истината е, че в никакъв случай не ме е обичала. Просто ми даваше пари. Аз съм добър човек, само че съм отгледана по ужасяващ метод “.

По всичко проличава, че Николет не е имала всекидневно детство и надали в миналото ще може да се впише в обществото, защото тя не обръща внимание на тези, които имат по-малко пари от нея. В нейните очи другите са просто „ селяни “. Николет даже не е посещавала учебно заведение, а чете уроците си онлайн, била унизена в гимназията, в която е записана да учи. В телевизионното предаване се появи и един от дребното другари на Николет, който имал задачата да управлява харчовете й и да бъде неин водач. Той удостовери, че тя не е неприятен човек, стига да допусне някого до себе си. Няма другари и се усеща самотна.
„ Имам си прелестни чанти, те са моите другари “, сподели тя. Нина показа, че я чака още една сложна стъпка, а точно да накара подрастващото си момиченце да се замисли за специалност.
Източник blitz.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР