Ако министър-председателят ми поиска оставката, ще я подам. Това заяви

...
Ако министър-председателят ми поиска оставката, ще я подам. Това заяви
Коментари Харесай

Цачева: Ако министър-председателят ми поиска оставката, ще я подам

Ако министър-председателят ми изиска оставката, ще я подам. Това съобщи пред публицисти министърът на правораздаването Цецка Цачева, съобщи БГНЕС.
Тогава, когато министър-председателят ми изиска оставката, знаете, че всеки министър е подготвен и се реши, че отговорността се носи персонално, тогава бъдете спокойни, че ще я подам, уточни Цачева във връзка случая с двамата избягали от Софийския затвор пандизчии.
От своя страна вътрешният министър Валентин Радев разяснява, че било доста елементарно да се желаят оставки. „ Забелязахте ли, че опозицията беше доста смирена, тъй като в действителност казусът е фрапантен, само че дано си напомним, че 2014 г, има сходен случай за Николай Николов и Хосе Мартинез. По същия метод заобикалят от Софийския затвор “, сподели Радев.
„ Тоест, всички в купом през тези години сме отговорни за това, което се случва. Да ги запитвам аз тях, а и нашите депутати - някой направи ли някакви оферти, да вземем за пример за правосъдната система или нещо друго? Оставка елементарно се желае, а тяхната оставка? Да, фрапантен е казусът. Но, в случай че би трябвало да се създадат промени и в нормативната уредба и да затегнем режима “, уточни още вътрешният министър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР