Ако Меган Маркъл някога иска отново да работи в Холивуд,

...
Ако Меган Маркъл някога иска отново да работи в Холивуд,
Коментари Харесай

Меган Маркъл е „умна“, за да се присъедини към рестартирането на „Suits“, но не трябва да е „алчна“ със заплатата: PR гуру

Ако Меган Маркъл в миналото желае още веднъж да работи в Холивуд, тя не може да бъде „ алчна “ с нейните условия за заплата - твърди един PR гуру.

Райън Маккормик споделя, че би било „ интелигентен ход в кариерата “ за херцогинята на Съсекс, 42, да се върне на екрана четири години след бягството си от английското кралско семейство.

Коментарите идват на фона на клюки за рестартиране на извънредно известната й правна драма „ Suits “, с други членове на актьорския състав, които се събират още веднъж на Златните глобуси предходната неделя.

Маккормик сподели пред Mirror: „ Да бъдеш директно зает и обвързван с планове, които се възприемат позитивно, е ужасно за имиджа на Меган и може също по този начин да я изолира малко, когато е изправена пред обществена рецензия. “

„ Меган би трябвало да е признателна за тази опция и да си сложи за цел да бъде блага и очарователна с всички до асистентите по продукцията в тази стратегия “, добави той.

„ Тъй като профилът на Меган се увеличи доста сле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР