Ако мечтаете да обикаляте света, но да печелите сигурни доходи,

...
Ако мечтаете да обикаляте света, но да печелите сигурни доходи,
Коментари Харесай

7 компании търсят служители от цял свят. Заплатата на някои е $100 000

Ако мечтаете да обикаляте света, само че да печелите сигурни приходи, може да помислите за кариера в маркетинга, технологиите или дизайна на видеоигри.

Тези области не престават да оферират най-вече благоприятни условия за отдалечена и гъвкава работа съгласно ново изследване на FlexJobs, оповестява CNBC.

Тенденцията се резервира по този начин от началото на пандемията.

Кариерите, свързани с образованието и двуезичната работа, също уголемяват предложенията си за работа от всяка точка на планетата, отбелязва кариерният специалист на FlexJobs Кийт Спенсър.

Въпреки че от ден на ден компании принуждават чиновниците си да се върнат в офиса, работодателите в тези области удвояват уговорката си към модел на работно място без наложително наличие в офиса или условия за местоположението на служащите.

FlexJobs дефинира най-хубавите компании, които наемат чиновници за работа от всяко място на света, като проучва своята база данни и селектира фирмите с максимален брой разгласи за работа от разстояние и гъвкаво местонахождение сред януари и юни 2023 година

Всички в листата оферират отдалечени работни места на цялостен или повърхностен работен ден, които нямат ограничаване за местоположението и не изискват престой в офиса.

Ето попадат в ТОП 7:

Делът на търсещите работа, които се интересуват от отдалечени предложения, е повишен до 88% през юни по отношение на 80% през април, отбелязва Flexa Careers. Това е най-значителното нарастване, откогато компанията следи тази информация.

Много от работните места оферират заплати над 100 000 $.

Обява за старши инженер във фондация Wikimedia да вземем за пример е посочена заплата в диапазона 105 309 - 163 646 $. В публикация за управител на платежни интервенции в Cash App е посочена минимална заплата от 156 400 - 184 100 $, според от местоработата на служителя.

Няколко компании от листата на FlexJobs оповестяват, че предлагането на гъвкави работни места им е помогнало да привлекат най-хубавите гении от целия свят.

Приблизително половината от чиновниците на фондация Wikimedia да вземем за пример се намират отвън Съединени американски щати, оповестява работодателят. Invisible Technologies оповестява, че има чиновници на шест континента, добавя от FlexJobs.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР