Ако мандатът отиде при “Демократична България” или БСП, те ще

...
Ако мандатът отиде при “Демократична България” или БСП, те ще
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Следващият парламент ще бъде още по-нестабилен. Призоваваме за разум!

Ако мандатът отиде при “Демократична България” или Българска социалистическа партия, те ще беседват още веднъж с Има Такъв Народ за сформиране на четворна коалиция. Това показа като най-оптимален вид депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев в студиото на “Здравей България” на Нова тв.

“В последните 1-2 седмици в държанието на Има Такъв Народ има сериозна еволюция в много конструктивен проект, това не го наблюдавахме преди”, сподели Мирчев.

“Надявам се Политическа партия също да осъзнаят, че няма смисъл за страната ни сега от предварителни избори, тъй като ще има още по-нестабилен парламент. Ако някой си мисли, че ще нулираме Има Такъв Народ и ще изгреем внезапно в идващия парламент- не, ще изгреем с два пъти повече депутати от “Възраждане” и проруската партия на Янев”, добави той. Мирчев бе безапелационен, че няма да има договаряния с ГЕРБ.

“В ГЕРБ има доста проблеми. ГЕРБ е знак на корупция. Те се пробват да наподобяват като преродени девици, само че те 12 години мачкаха институциите. Не може през днешния ден да се разсънят и да се окаже, че това е една чисто нова проевропейска и про-атлантическа партия. Това не е сериозно”, съобщи Мирчев.
“Призовавам за малко разсъдък и да не отидем на избори”, моли той като съобщи, че Демократична България не се тормози от избори, само че “крайният резултат за страната ще бъде лош”.

“Тук не е въпрос в избора на Демократична България, тематиката е България. Изборите няма да са единствено през октомври. Ще има избори и по Коледа, след това ще има и още едни! Искрено сме обезпокоени, по тази причина призоваваме за разсъдък!”, сподели депутатът.

За да се сформира постоянна четворна коалиция от “Демократична България” приканиха дружно с Политическа партия, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия да се обединят към няколко общи цели - инфлацията, еврозоната, шенген, геополитическата самостоятелност на България, енергийната самостоятелност от Русия, модернизацията на армията, промяната в службите и промяната в регулаторите.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР